Κορίνθου

Αλληλεγγύη, Πολιτισμός και Συλλογικότητα για το 2023

Η αλληλεγγύη, ο πολιτισμός και οι συλλογικότητες είναι από τους πιο ισχυρούς δεσμούς σε μια τοπική κοινωνία. Οι σύλλογοι, είναι οι άνθρωποι τους. Άνθρωποι με αξιόλογες πεποιθήσεις, με ιδέες και με αξίες. Ο ρόλος των συλλόγων είναι σημαντικός και στενά συνδεδεμένος με την ανάπτυξη των τοπικών κοινοτήτων στην Κορινθία.

Δίπλασε κοινωνικούς συλλόγους, πολιτιστικούς συλλόγους, και συλλογικότητες για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Χάρης Βυτινιώτης για την ανταλλαγή ευχών και να ευχηθεί κάθε καλό για την χρονιά που έρχεται, υγεία, αντοχή και δύναμη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να παραβρεθεί στην κοπή πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης “Οι Φίλοι της Ζώης”. Του Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου Καρυάς. Του Χορευτικού Συλλόγου Κορίνθου “Φίλοι της Παράδοσης”. Του Εμπορικού Συλλόγου Βραχατίου και του Συλλόγου Υπαλλήλων του ΕΦΚΑ νομού Κορινθίας.

Στην εκδήλωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τον Πρόεδρο του Συλλόγου και Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών κ. Χρήστο Πρωτόπαπα. Ο κ. Βυτινιώτης αναφέρθηκε επίσης στο σημαντικό έργο του Συλλόγου για την ανάπτυξη της εθελοντικής αιμοδοσίας στον νομό Κορινθίας και ευχήθηκε ο Σύλλογος να συνεχίσει το κοινωνικό του έργο.
Την συνέχιση του πολιτιστικού τους έργου ευχήθηκε στα μέλη του Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου Καρυάς. Στην Πρόεδρο του Χορευτικού Συλλόγου Κορίνθου κα. Παναγιώτα Μικρού, ευχήθηκε πολλές και αξιόλογες νέες δράσεις.


Ο Αντιπεριφερειάρχης στην εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Βραχατίου αντάλλαξε ευχές με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Βαγγέλη Τσάκωνα. Ο κ. Βυτινιώτης αναφέρθηκε στην αποτελεσματική συμβολή του Συλλόγου στην τοπική πρόοδο και ευχήθηκε στον Πρόεδρο, να συνεχίσει ο Εμπορικός Σύλλογος να είναι μια δημιουργική ομάδα ανθρώπων με όραμα, ανησυχίες και μεράκι.


Συνομιλώντας με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων του ΕΦΚΑ νομού Κορινθίας, κ. Παναγιώτου, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βυτινιώτης αναφέρθηκε στην βελτίωση της δημόσιας διοίκησης. Ευχήθηκε τόσο στον Πρόεδρο όσο και στα μέλη του συλλόγου να συνεχίσουν να υποστηρίζουν και να εξυπηρετούν τους πολίτες της Κορινθίας μέσα από το αίσθημα της έντιμης και υψηλής αποστολής του τους διακρίνει.

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για 12.522 οικογένειες και 21.339 ωφελούμενα άτομα

admin2020

Παράδοση εξωτερικού απινιδωτή για την ενίσχυση του Χιονοδρομικού κέντρου Ζήρειας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies