Μεσσηνίας

ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Μια αλυσίδα αγάπης, που αγκάλιασε όλο τον Δήμο Πύλου-Νέστορος, στήθηκε σήμερα το πρωί, από τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στο πλαίσιο του προγράμματος διανομής τροφίμων, σε ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, από την Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Ειδικότερα, ο Δήμος Πύλου – Νέστορος, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, με επικεφαλής την Περιφέρεια Πελοποννήσου, πραγματοποίησε σήμερα διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας (άπορους ΤΕΒΑ). Η συγκεκριμένη διαδικασία εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα με τίτλο «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», προγραμματικής περιόδου 2014-2020».

 

«Ένας μεγάλος κύκλος αγάπης απλώθηκε σήμερα στο Δήμο μας, καθώς καταφέραμε, με τη συνεργασία όλων των δημοτικών υπαλλήλων και αυτοδιοικητικών στελεχών, να διανείμουμε κατ’ οίκον, μέσα σε λίγες ώρες, 20 είδη τροφίμων σε 335 οικογένειες, αναλογικά με τα μέλη της κάθε μίας, λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας που επιβάλλουνε οι συνθήκες των ημερών μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, τονίζοντας: «Νιώθω εξαιρετικά υπερήφανος για τη θερμή ανταπόκριση όλων και γι’ αυτό το λόγο θα ήθελα να ευχαριστήσω:
Τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο και τον Υπεύθυνο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Μεσσηνίας Δημήτριο Λαμπρόπουλο.
Ευχαριστώ τους Δημοτικούς Υπαλλήλους της αρμόδιας Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου μας, του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και των ΚΔΑΠ.
Επίσης, ευχαριστώ τόσο τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αναστάσιο Χρονόπουλο, όσο και όλους τους Αντιδημάρχους και Προέδρους των Κοινοτήτων.
Είναι σημαντικό το έργο όλων, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Νιώθω ικανοποίηση βλέποντας τους συναδέλφους μου να εργάζονται με ζήλο και εγρήγορση, για την προσφορά στον συμπολίτη τους».

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για 12.522 οικογένειες και 21.339 ωφελούμενα άτομα

admin2020

Άμεση κινητοποίηση της Π.Ε. Μεσσηνίας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies