Κορίνθου

Αναβολή της Συναυλίας της Γιώτα Νέγκα

Αγαπητοί φίλοι,
Σας ενημερώνουμε ότι η Συναυλία με τη Γιώτα Νέγκα που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021 στο Θέατρο «Νότης Περιγιάλης» των Αγίων Θεοδώρων ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ.
Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που τέθηκε σε ισχύ στις 6 Αυγούστουκαι απαγορεύει σε ολόκληρη τη χώρα τη μετακίνηση, διέλευση ή παραμονή σε δάση, εθνικούς δρυμούς, περιοχές Natura και άλσηπαρατάθηκε έως την ερχόμενη Παρασκευή 13 Αυγούστου, ώρα 06:00 το πρωί. Ως εκ τούτου η πραγματοποίηση της συναυλίας καθίσταται αδύνατη.
Σεβόμενοι απόλυτα την ασφάλεια των πολιτών, τις σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις και τα έκτακτα μέτρα που εφαρμόζει η πολιτική προστασία, ζητούμε για ακόμα μια φορά την κατανόηση σας.

Σχετικές αναρτήσεις

Το πρόγραμμα “ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ” στο Δήμο Βέλου-Βόχας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies