Μεσσηνίας

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ

1.Σύμφωνα με το από 03 Νοεμβρίου 20221100UTC έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ αναμένεται από το πρωί του Σαββάτου (5-11-2022) έως και τις βραδινές ώρες της Κυριακής (6-11-2022) θα εκδηλωθούν στην περιοχή της Μεσσηνίας (Μεσσηνιακός κόλπος) επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που θα έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά τα μεγάλα ύψη βροχής και τη μεγάλη συχνότητα κεραυνών.
2. Παρακαλείσθε για την άμεση ετοιμότητα μέσων και προσωπικού για την περίπτωση που αιτηθεί η συνδρομή σας και τη λήψη κάθε απαιτούμενου, κατά κρίση σας, μέτρου ερχόμενοι σε συνεννόηση με την Υπηρεσία μας.
3. Αλιευτικοί και ναυταθλητικοί σύλλογοι παρακαλούνται για την ενημέρωση των μελών τους προς αποφυγή δραστηριοποίησης κατά το χρόνο ισχύος έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
4. Ναυτικοί Πράκτορες παρακαλούνται για την ενημέρωση πλοιάρχων ορμούντων πλοίων.
5. Ο.Τ.Α. παρακαλούνται για την ενημέρωσή τους. 6. Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο παρακαλείται για την ενημέρωσή του .

Σχετικές αναρτήσεις

Προσωρινοί ανάδοχοι για έργα οδικής ασφάλειας σε Αργολίδα και Μεσσηνία από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Προσωρινός ανάδοχος για την προμήθεια υδατοδεξαμενών πυροπροστασίας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής θα πανηγυρίσει η Ιερά Μονή Ελληνικών

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies