Κορίνθου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Ανακοινώνουμε τέσσερις ακόμα υποψήφιους που θα στελεχώσουν τη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

1.ΖΙΑΖΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο Γιώργος γεννήθηκε στην Κόρινθο 14 Μαΐου 1980 . Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη που την λατρεύει.

– Είναι κάτοχος πτυχίου του τμήματος Ηλεκτρονικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Χανίων. Μιλάει Αγγλικά και είναι κάτοχος του διπλώματος Lower of Michigan.

– Εργάστηκε στην Αθήνα ως Ηλεκτρονικός στην εταιρεία Αδαμόπουλος Ανελκυστήρες καθώς και στα κεντρικά του Γερμανού στον Άγιο Στέφανο επισκευάζοντας πλακέτες κινητών τηλεφώνων. Πριν ασχοληθεί με τα χωράφια δούλεψε ως πωλητής στην εταιρεία Γιαννόπουλος Αγγελόπουλος ΑΕΒΕ όπου και έφτασε ως την θέση του εμπορικού Διευθυντή του καταστήματος της Βάρης.

Η αγάπη του για τον τόπο του για το χωριό του το Περιγιάλι τον κέρδισε και επέστρεψε για να ασχοληθεί με τα χωράφια που από τον παππού του πέρασαν στον πατέρα του και τώρα σε αυτόν σε δύσκολους καιρούς λόγω κλιματικής αλλαγής. Παρ’ όλα αυτά έχει καταφέρει να αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς και στην παραγωγή αλλά και στην μεταποίηση και πώληση των προϊόντων του. Πιστεύει στον πρωτογενή τομέα γιατί ζει από την παραγωγή του και γιατί ο τόπος που μεγάλωσε τον παππού και τον πατέρα του μεγαλώνει τώρα την δική του οικογένεια. Θα δώσει την μάχη μαζί με τον Νίκο Σταυρέλη γιατί πιστεύει ότι είναι ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει πραγματικά τους αγρότες της περιοχής μας.

– Ο Γιώργος ήταν υποψήφιος με την παράταξή μας και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2019 και βγήκε πρώτος σε σταυρούς στην δημοτική ενότητα Άσσου-Λεχαίου.

Ο Γιώργος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Άσσου-Λεχαίου.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Κ.Ε.Π. Συνοικισμού θα παραμείνει κλειστό

admin2020

2o Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου «Κόρινθος, Μητρόπολη και Αποικίες»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies