Κορίνθου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Ανακοινώνουμε τέσσερις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν τη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

ΓΚΙΚΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΤΑ
Η Αντουανέττα είναι Ιδιοκτήτρια τουριστικής επιχείρησης. Είναι κάτοικος στα Λουτρά Ωραίας Ελένης. Ζει με τη μητέρα της και τον αδερφό της. Απόφοιτος Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Τμήμα Διοίκησης Οικονομίας και Τουρισμού που μένει εκεί στην περιοχή. Μιλάει τρεις γλώσσες. Δηλώνει ενθουσιασμένη που θα συμπορευτεί με την Πνοή Δημιουργίας.
Η Αντουανέττα είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Γαλατακίου.

ΚΟΥΤΣΟΓΚΙΛΑΣ ΑΘΑΝ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ο Δημήτρης δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής Αλιείας. Είναι Πατέρας της Παναγιώτας βρεφονηπιοκόμου και του Θανάση. Έχει προσφέρει πολλά στον τόπο γεννέτηρας του, τον Κόρφο ως τοπικός σύμβουλος επί πολλά έτη. Επιθυμεί να προσφέρει ακόμα περισσότερο στο πλευρό την Πνοής Δημιουργίας και του Νίκου Σταυρέλη.
Ο Δημήτρης είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Κόρφου.

ΛΑΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
Η Γεωργία από το 2009 ως και σήμερα εργάζεται ανελλιπώς ως νοσηλεύτρια.
Είναι κάτοχος πτυχίου Β. Νοσηλευτή από το ΕΠΑΛ, ΙΕΚ Νοσηλευτικής -Τραυματολογιας, Β. Βρεφονηπιοκόμου από το ΕΠΑΛ. Από το 1999-2009 εργαζόταν ως ρεσεψιονίστ σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της περιοχής μας.
Από το 2009-2018 εργάστηκε στην δομή ψυχικής υγείας “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΑΜΚΕ” στα Αθίκια και από το 2018 ως και σήμερα κατέχει μόνιμη θέση Β. Νοσηλευτή στο Γ. Ν. Α ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ στην Β’ παθολογική κλινική.
Είναι ιδρυτικό μέλος από το 2010 του περιβαλλοντικού συλλόγου Σολομού “Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ” όπου κατέχει την θέση του γραμματέα.
Είναι μέλος του Δ. Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Σολομού.
Διαμένει μόνιμα στο Σολομό Κορινθίας και είναι μητέρα δύο τέκνων της Ζένιας και του Κωνσταντίνου 12 και 9 ετών.
Συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές για δεύτερη φορά αφού το 2019 συμμετείχε ως υποψήφια με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου.
Η κωλυσιεργία του όμως σε θέματα που αφορούν τον τόπο μας και η αλλαγή της φιλοσοφίας του από τις αρχικές του δεσμεύσεις την οδήγησαν να συμπορευτεί με τον Νίκο Σταυρέλη και τον συνδυασμό ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ αγωνιζόμενη για το καλό του τόπου που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει.
Στόχος της είναι όλοι οι κάτοικοι να είναι ενεργοί για το καλό του τόπου μας από τον μικρότερο ως τον μεγαλύτερο.
Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να ζωντανέψουμε και να ομορφύνουμε τον τόπο μας και να ζήσουμε όπως μας αξίζει.
Η Γεωργία είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Σολομού.

ΜΠΕΤΑ ΣΠΕΤΙΜ (ΣΩΤΗΡΗΣ)
Ο Σωτήρης Μπέτα (Σπετιμ) είναι υπαλληλος στην εταιρεία fulgor. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ Ακμή ως Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων και αυτοματισμού. Είναι κάτοικος Αλμυρή Κορινθίας. Εκφράζει την ικανοποίησή του για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Πνοής Δημιουργίας και δηλώνει ότι αυτό είναι το εισιτήριο του για να πράξει τα μέγιστα για να αλλάξουν τα “κακώς κείμενα” του τόπου.
Ο Σωτήρης Μπέτα είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Γαλατακίου.

Είναι τιμή μας που ενώνουμε τις δυνάμεις μας μαζί σας στις προσεχείς εκλογές!

Σχετικές αναρτήσεις

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Κ.Ε.Π. Συνοικισμού θα παραμείνει κλειστό

admin2020

2o Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου «Κόρινθος, Μητρόπολη και Αποικίες»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies