Κορίνθου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Ανακοινώνουμε τρεις ακόμα υποψήφιους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

1. ΖΗΜΟΣ ΚΩΣΤΑΣ – Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του αυτοδιοικητικού Κώστα Ζήμου.
Ο Κώστας Γεννήθηκε το 1958 στον Εμπεσό Αιτωλοακαρνανίας.
Παντρεμένος με την Μαρία Ι. Παπασταματίου και πατέρας δύο παιδιών, του Ευάγγελου (Δρ. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού) και της Δήμητρας (Φυσικού).
Ζει μόνιμα στο Γαλατάκι Κορινθίας, όντας συνταξιούχος Δασικός Υπάλληλος από το 2015.
Διετέλεσε μέλος του Δ/κου Συμβουλίου της ΠΕΔ Υπαλλήλων στο διάστημα 1997-2011.
Την ίδια περίοδο διετέλεσε διαδοχικά μέλος, κοσμήτορας και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δασ/κων Δημοσίων Υπαλλήλων, όπου το 2011 παραιτήθηκε λόγω της ενασχόλησης του με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Στο διάστημα 1993-2000 διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αλμυρής (ΔΚ Γαλατακίου).
Την περίοδο 2003-2006 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Σαρωνικού, όπου τα έτη 2005 και 2006 ήταν Αντιδήμαρχος των Διοικητικών-Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών.
Από το 2010 ως το 2019 ήταν Δημοτικός Σύμβουλος του Καλλικρατικού Δήμου Κορινθίων.
Την περίοδο 2011-2014 διετέλεσε μέλος του Δ/κου Συμβουλίου Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων.
Την περίοδο 2017-2019 ήταν μέλος του Συμβουλίου ΔΕΥΑ Κορίνθου και Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων.
Την περίοδο 2014-2017 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Αντιδήμαρχος ΔΕ Σαρωνικού.
Το διάστημα 2018-2019 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας του Δήμου Κορινθίων.
Ο Κώστας θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Σαρωνικού.

2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – Ευχαριστώ τον φίλο μου τον Γιάννη για τη συμπαράταξή μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Ο Γιάννης δηλώνει: «Ευχαριστώ πολύ το Νίκο Σταυρέλη, τον συντοπίτη και φίλο για τη τιμή που μου κάνει να με συμπεριλάβει ως υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στο Τοπικό Συμβούλιο Κορίνθου για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου».
Είναι γέννημα θρέμμα του Συνοικισμού, από Μικρασιάτικη οικογένεια φυσικά, ζυμωμένος με τα ιδανικά και τις αρχές που μεγάλωσαν οι άνθρωποι του Συνοικισμού.
Ενεργός πολίτης από μικρός, πέρα από το βιοποριστικό κομμάτι, όπου έζησε την οικογένειά του σαν οικοδόμος, δραστηριοποιήθηκε για 50 ολόκληρα χρόνια ως μουσικός στη Φιλαρμονική του Δήμου Κορινθίων.
Παράλληλα υπήρξε συνδικαλιστής, ως Πρόεδρος των Οικοδόμων Κορίνθου, και Γραμματέας στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, ενώ για 20 και πλέον έτη αγωνίστηκε ως διαιτητής ποδοσφαίρου στο τοπικό και εθνικό πρωτάθλημα και είχε την εξαιρετική τιμή να είναι Αρχιδιαιτητής στην ΕΠΣ Κορινθίας επί πενταετία.
Είναι πατέρας του Θανάση και του Μανώλη, καθώς και παππούς τεσσάρων εγγονών.
Προσπαθεί πάντα με συνοδοιπόρο τη σύζυγό του Ματίνα να είναι χρήσιμος και να υποστηρίζει όχι μόνο τις οικογένειες των παιδιών του, αλλά να προσπαθεί και να προσφέρει εθελοντική εργασία σε φορείς του Δήμου, με αντικείμενο την κοινωνική προσφορά. Είναι κάτι που τον τροφοδοτεί, του δίνει δύναμη και ποιότητα στη ζωή του. Πιστεύει ότι με τις μικρές του δυνάμεις και τη ηγεσία του Νίκου Σταυρέλη, ότι έχει πολλά ακόμη να προσφέρει στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε.
Ο Γιάννης θα είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Κορίνθου.

3. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Ευχαριστώ τον Παναγιώτη Σταμάτη για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
Ο Παναγιώτης Δ. Σταμάτης (Πάνος), είναι γέννημα θρέμμα της Ποσειδωνίας Κορίνθου.
Είναι ανώτερος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και μετά από 35η ευδόκιμη υπηρεσία στο Πολεμικό Ναυτικό, σε πλοία και ναυτικές υπηρεσίες, Διευθυντής Διοικήσεως του Στρατηγείου Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ) 2008-2010, αποστρατεύτηκε το 2012 από τη θέση του Διευθυντή της ΥΔΔΕ.
Είναι μέλος της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ (ΑΣΑ), μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού (ΔΣ/ΕΑΑΝ).
Αρθρογραφεί συχνά στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, για στρατιωτικά και πολιτικά θέματα και δημοσιεύει άρθρα στο Academia.edu και στο Dikastiko.gr.
Έζησε σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες όπως, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία και Ολλανδία.
Είναι πατέρας ενός αγοριού 20 ετών.
Συμμετέχοντας πρώτη φορά στα κοινά πιστεύει ότι αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας να ζούμε σε μια κοινωνία που να σέβεται τους πολίτες, μακριά από αυταρχικές αντιλήψεις, με ανοιχτές διαδικασίες διακυβέρνησης, με συμμετοχικότητα, που θα σκύψει στα προβλήματα των δημοτών και θα δίνει άμεσα λύσεις.
Η Κόρινθος που έχει πολιούχο άγιο τον Απόστολο Παύλο, τον «Απόστολο των Εθνών», είναι πόλος έλξης των απανταχού χριστιανών.
Επιθυμεί να συνεισφέρει μέσα από προτάσεις και ιδέες για την τοπική κοινωνία της Κορίνθου, με τις γνώσεις του και την εμπειρία του ώστε να έχουμε ένα Δήμο πρότυπο, ένα δήμο που να μας αξίζει και να είμαστε περήφανοι για αυτόν.
Ο Παναγιώτης θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στο Τ.Σ. Κορίνθου.

Σχετικές αναρτήσεις

Μήνυμα του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού για τη Γιορτή της Μητέρας

admin2020

ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΙΚΟΥΣ – ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΈΤΟΣ 2024 – 2025

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies