Κορίνθου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Ανακοινώνουμε τέσσερις ακόμα υποψήφιους που θα στελεχώσουν τη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές:

 
1.ΠΛΑΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ  
Ο Σπύρος γεννήθηκε στην Αυστραλία το 1962. Μεγάλωσε στο Περιγιάλι Κορινθίας μαζί με τα δύο αδέλφια του και τους γονείς του, σε μια οικογένεια που επικρατούσε ο σεβασμός στις ανθρώπινες αξίες και ο δυναμισμός της ανθρώπινης έκφρασης.
Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και κάτοχος πτυχίου Λογιστή Α΄ Τάξης.
Εργάζεται επί 35 χρόνια αρχικά ως οικονομικό στέλεχος, και έπειτα ως οικονομικός διευθυντής στον μεγαλύτερο ιατρικό εκδοτικό οίκο της Ελλάδας.
Η πολυετής ενεργή συμμετοχή του, τόσο με την 15χρόνη ενασχόληση του με τον αθλητισμό ως διαιτητής ποδοσφαίρου, όσο και με την συμμετοχή του σε συλλόγους και σωματεία ατόμων με ειδικές ανάγκες και βαριά νοσήματα, του παρέχουν τα εχέγγυα για την επιτυχή συμμετοχή του στα κοινά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Εκλέχθηκε 1η φορά Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Κορινθίων τον Οκτώβριο του 2019, και τον Σεπτέμβριο του 2021 ανέλαβε τη θέση του άμισθου Αντιδημάρχου Οικονομικών όπου με την βοήθεια των Οικονομικών Υπηρεσιών και την εμπειρία του έδωσε λύσεις σε σημαντικά θέματα έως και τον Σεπτέμβριο του 2022. Συγχρόνως ήταν μέλος και σε πολλές επιτροπές με σημαντικότερη την Οικονομική Επιτροπή όπου πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για το Δήμο.
Θα συνεχίσει με την συμμετοχή του στα κοινά να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ένα πλαίσιο όπου επικρατεί η σύνεση και το θάρρος κάνοντας πράξη αυτό που αξίζει για το Δήμο μας.
Ο Σπύρος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Άσσου-Λεχαίου.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Κ.Ε.Π. Συνοικισμού θα παραμείνει κλειστό

admin2020

2o Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου «Κόρινθος, Μητρόπολη και Αποικίες»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies