Μεσσηνίας

“Αναπλάσεις οδών από κόμβο 7ης Ε.Ο. (Κέντρο Υγείας Μελιγαλά) προς πλατεία Αγ. Ιωάννου έως είσοδο Βιομηχανικής Ζώνης (Ά Φάση)

Υπεγράφη το απόγευμα της Πέμπτης 24 Μαρτίου 2022, στην αίθουσα συσκέψεων της Π.Ε. Μεσσηνίας, μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Οιχαλίας, Προγραμματική Σύμβαση για την ολοκλήρωση του έργου: “Αναπλάσεις οδών από κόμβο 7ης Ε.Ο. (Κέντρο Υγείας Μελιγαλά) προς πλατεία Αγ. Ιωάννου έως είσοδο Βιομηχανικής Ζώνης (Ά Φάση)”, προϋπολογισμού 747.000,00 ευρώ.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νίκας, απευθυνόμενος στη Δήμαρχο Οιχαλίας κα. Γεωργακοπούλου, αναφέρθηκε στις, από πλευράς Περιφέρειας Πελοποννήσου, εκκρεμότητες που αφορούν το Δήμο Οιχαλίας οι οποίες είναι: η ολοκλήρωση των εργασιών στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου, η ασφαλτόστρωση του τμήματος της 7ης Ε.Ο.που συνδέει τις τοπικές κοινότητες Σκάλας, Μελιγαλά και Ζευγολατειού, παρεμβάσεις στη γέφυρα της Μαυροζούμενας στη τ.κ. Νεοχωρίου Ιθώμης και τέλος η υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για το τμήμα της οδού που συνδέει τις τοπικές κοινότητες Νεοχωρίου Ιθώμης και Ζερμπισίων.

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για 12.522 οικογένειες και 21.339 ωφελούμενα άτομα

admin2020

Άμεση κινητοποίηση της Π.Ε. Μεσσηνίας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies