UncategorizedΕιδησούλεςΜεσσηνίαςΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Σε μια απίστευτη γκάφα   έπεσαν πολλοί χρήστες του διαδικτύου, που εξέθεσε όσους έσπευσαν να στοχοποιήσουν έναν αστυνομικό. Μια φωτογραφία που αναρτήθηκε έδειχνε ξεκάθαρα το πρόσωπο και στοιχεία ενός αστυνομικού, με τα σχόλια και τις αναρτήσεις να υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τον αστυνομικό που χτύπησε χωρίς έλεος τον 29χρονο στη Νέα Σμύρνη.

Ο αστυνομικός που εκτέθηκε χωρίς να έχει καμία απολύτως ανάμειξη στο θλιβερό επεισόδιο που διαδραματίστηκε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης είναι ο συμπολίτης μας Παναγιώτης Αθανασόπουλος, οικογενειάρχης, πού είναι γνωστός σε όλη την κοινωνία της Μεσσηνίας ως ένας ευγενής, ήρεμος και αξιοπρεπέστατος άνθρωπος που σέβεται και τιμά τη στολή του, σέβεται και τιμά τους συνανθρώπους του.

Ο διασυρμός του συμπολίτη μας σοκάρει κάθε πολίτη για τον απλούστατο λόγο ότι παραβιάστηκαν με τον χειρότερο τρόπο τα προσωπικά του δεδομένα και στήθηκε μία διαδικτυακή Δίκη από διάφορους ανεύθυνους, που όπως αποδείχθηκε δεν γνώριζαν να πραγματοποιήσουν μία στοιχειώδη έρευνα.

Με τον ίδιο ακριβώς ανοίκειο τρόπο  παραβιάστηκαν  από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κυρανάκη, τα προσωπικά δεδομένα του νεαρού που συνελήφθη και ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς που δεν τίμησαν το σώμα που υπηρετούν.

Η ουσία της υπόθεσης είναι ότι  ότι η δημοσιοποίηση και στοχοποίηση προσώπων χωρίς όρια, χωρίς την τήρηση του νόμου, χωρίς αποδείξεις , από άτομα ανεύθυνα που δεν έχουν συναίσθηση των πράξεών τους και διακατέχονται από τυφλό πάθος δεν οδηγεί στην δικαιοσύνη αλλά οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην μετεξέλιξη της κοινωνίας μας σε ζούγκλα…

Σχετικές αναρτήσεις

ΔΗΜΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟ

admin2020

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας η διεξαγωγή του 7ου Κυπέλλου κολυμβητικών αγώνων «Σπύρος Κοντόπουλος» στην Καλαμάτα

admin2020

Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο | Δημήτρης Πτωχός: «Προτεραιότητά μας η ενίσχυση του τουρισμού»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies