Μεσσηνίας

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δολοφόνου του «Αμερικάνου»

«Σαφάρι» στα βουνά κάτω από εξαιρετικά αντίξοες καιρικές συνθήκες έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές δυνάμεις της Μεσσηνίας
kalamata_4
«Σαφάρι» κάτω από εξαιρετικά αντίξοες καιρικές συνθήκες έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές δυνάμεις της Μεσσηνίας για να εντοπίσουν τον 38χρονο Αλβανό που πυροβόλησε και σκότωσε τον 47χρονο «Αμερικάνο» στην Καλαμάτα, καθώς όλα δείχνουν ότι κρύβεται σε ένα βουνό στην περιοχή Κιτριές!

Μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 47χρονου, με τον οποίο φέρεται ότι είχε διαφορές, ο 38χρονος κατέφυγε στην καφετέρια του ενός από τους δύο Έλληνες που έχουν συλληφθεί για υπόθαλψη εγκληματία. Από το κατάστημα, εφοδιάστηκε με τρόφιμα και ζεστά ρούχα και διέφυγε πεζή προς το βουνό. Ωστόσο, είναι άγνωστο αν εξακολουθεί να κρύβεται εκεί ή αναζήτησε τρόπο να διαφύγει, ενδεχομένως στην πατρίδα του. Υπενθυμίζεται ότι μετά την δολοφονία του «Gus», οι δράστες εγκατέλειψαν σε κοντινή απόσταση το σκούρο Opel Corsa με το οποίο διέφυγαν.

Ο 22χρονος Έλληνας που είχε παρασύρει στο θανάσιμο ραντεβού τον 47χρονο «Αμερικάνο» και τον είχε γρονθοκοπήσει, οδηγήθηκε το Σάββατο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας που του απήγγειλε κατηγορία για συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τετάρτη. Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Αλβανός δράστης ήθελε να σκοτώσει τον 47χρονο ή τον πυροβόλησε στο πόδι για εκφοβισμό και η σφαίρα χτύπησε κεντρική αρτηρία προκαλώντας του ακατάσχετη αιμορραγία. Πάντως, η σχετική δίωξη αναφέρεται σε ανθρωποκτονία.

Σήμερα επρόκειτο να δικαστούν από το Αυτόφωρο οι δυο Έλληνες ηλικίας 40 και 50 χρόνων που αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος για ψευδή κατάθεση και υπόθαλψη εγκληματιών. Κι αυτό, γιατί κατέθεσαν ότι δεν είχαν είχαν έρθει σε επαφή με τους δράστες, όμως από βιντεοληπτικό υλικό προέκυψε ότι μετά την δολοφονία τους παρείχαν κατάλυμα και ρούχα για να αλλάξουν, ενώ τους βοήθησαν και να διαφύγουν.

Σχετικές αναρτήσεις

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Κυπαρισσία

admin2020

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για 12.522 οικογένειες και 21.339 ωφελούμενα άτομα

admin2020

Άμεση κινητοποίηση της Π.Ε. Μεσσηνίας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies