UncategorizedΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΛακωνίαςΜεσσηνίας

Ανοίγει ο δρόμος για την κεντρική διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και ο διευθυντής της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή Γιώργος Αγραφιώτης υπέγραψαν το πρωί σήμερα, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στην Τρίπολη -παρουσία συμβολαιογράφου- την παραχώρηση των οικοπεδικών εκτάσεων, στις οποίες προγραμματίζεται η οικοδόμηση των εργοστασίων απορριμμάτων και των δύο σταθμών μεταφόρτωσης στην Αργολίδα και την Κορινθία.

“Μετά από αυτή τη συμβολαιογραφική πράξη –και μετά και τις απαλλοτριώσεις- δεν υπάρχει πλέον κανένα ζήτημα και μπορεί να ξεκινήσει η οικοδόμηση των εργοστασίων” δήλωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο εορτασμός της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

admin2020

LIVE: Λαμπρός Εορτασμός και Εθνική Συγκίνηση στην Ανδρούσα Μεσσηνίας για τον Άγιο Αθανάσιο τον Νέο

admin2020

Γιάννης Ανδριανός: Υπεγράφη η κοινή απόφαση για τους δικαιούχους των Οργανώσεων Ελαιουργικών Φορέων (ΟΕΦ)

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies