ΑργολίδοςΑρκαδίαςΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚορίνθουΛακωνίαςΜεσσηνίαςΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για εμβολιασμούς στις ηλικίες 50 – 54 ετών – Ανοίγουν και τα εμπορικά κέντρα

Ανοίγει σήμερα, Σάββατο 24 Απριλίου, η πλατφόρμα των ραντεβού για εμβολιασμό κατά της covid-19 για την ηλικιακή ομάδα 50-54 ετών. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα εμβολιάζονται πολίτες άνω των 55 ετών, πολίτες με υποκείμενα νοσήματα υψηλού και αυξημένου κινδύνου, εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας και εκπαιδευτικοί γενικής εκπαίδευσης.

 

Από 27 Απριλίου ανοίγει η πλατφόρμα για τα άτομα της ηλικιακής ομάδας 30-39 ετών. Για όποιον δηλώσει, θα μπορέσει την επομένη μέρα να εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca.

 

Σήμερα, επίσης ανοίγουν τα εμπορικά κέντρα και τα εκπτωτικά χωριά, σε όλη την επικράτεια ενώ με τη διαδικασία καθορισμού ραντεβού για αγορά εντός καταστήματος (click inside) θα ξεκινήσουν και πάλι να λειτουργούν και οι εμπορικές επιχειρήσεις στις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης και Κοζάνης.

 

Επίσης, σήμερα στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου επαναλειτουργούν και οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών αισθητικής.

 

Για την μετάβαση σε εμπορικό κατάστημα είναι υποχρεωτική η αποστολή SMS στο 13032 «Μετακίνηση σε εν λειτουργία εμπορικό κατάστημα με όριο τριών ωρών» ή με την συμπλήρωση του εντύπου-βεβαίωσης κίνησης ή με την συμπλήρωση χειρόγραφης βεβαίωσης κίνησης καθώς και το αποδεικτικό καθορισμού του ραντεβού από την επιχείρηση. Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός εντός των καταστημάτων είναι ένας (1) πελάτης για κάθε 25 τ.μ.

 

(Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Π.Κ. ΚΑΙ Κ.Π.Δ. : Οι τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής ∆ικονοµίας µε τον Ν 5090/2024

admin2020

Υπεγράφη η σύμβαση προϋπολογισμού 1.781.999 ευρώ για σημαντικό αρδευτικό έργο στην Π.Ε. Κορινθίας

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies