Μεσσηνίας

ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ

Στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, εκεί όπου έχει «στηθεί» για φέτος το ο Χριστουγεννιάτικος σταθμος του Αϊ Βασίλη, έγιναν, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, τα εγκαίνια και η τελετή έναρξής του με τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων άναψε ο χριστουγεννιάτικος σταθμός του Αϊ Βασίλη στις 18:00 περίπου το απόγευμα.

Στο Χριστουγεννιάτικο σταθμό του Αϊ Βασίλη παρευρέθηκαν επίσης αιρετοί του Δήμου Καλαμάτας ,ο Προεδρος της ΦΑΡΙΣ Παντελής Δρούγας

Στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων η διαμόρφωση του χριστουγεννιάτικου Σταθμού του Άη Βασίλη, επιμελήθηκε και έφτιαξε η γνωστή επιχειρηματίας πάρκων αναψυχής Κασσιανή Λαγάνα, εκεί θα συναντήσουμε το σπίτι του Άγιου Βασίλη, το ταχυδρομείο για να στείλουν τα παιδάκια τα γράμματά τους στον Άγιο Βασίλη, το έλκηθρο του Άη Βασίλη για να Self με τον άγιο Βασίλη , τα σπιτάκια με γλυκά εδέσματα, το παγοδρόμιο κ.α.

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΥΛΛΟΓΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies