Μεσσηνίας

Αντιπεριφερειάρχη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

Σε δήλωσή του, σχετικά με την εκδημία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ανέφερε:
«Σε εθνικό πένθος κηρύχθηκε, σήμερα, Τετάρτη 27 Οκτωβρίου η χώρα, ύστερα από την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, η οποία έφυγε από τη ζωή, μετά από σκληρή και άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Υπήρξε μία δραστήρια πολιτικός, έντιμη και αξιοπρεπής, που μέχρι τελευταία στιγμή προασπιζόταν τις πεποιθήσεις της, όπως αποδείχθηκε, άλλωστε, από το γεγονός ότι ήταν η μοναδική γυναικεία παρουσία, που διατέλεσε ως Πρόεδρος πολιτικού κόμματος της Βουλής, την τελευταία δεκαετία.
Μεσίστια κυματίζει, λοιπόν, η σημαία στο Διοικητήριο της ΠΕ Μεσσηνίας, όπως και σε όλα τα δημόσια κτίρια της χώρας, με απόφαση της Κυβέρνησης, σε ένδειξη τιμής στον πρόωρο χαμό μίας, πραγματικά αποδεδειγμένα, σημαντικής πολιτικής προσωπικότητας. Αναμφισβήτητα, «ανεξίτηλο» θα καταστεί το αποτύπωμά της στο ιστορικό γίγνεσθαι του πολιτικού κόσμου του έθνους μας. Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια, κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια και τα οικεία της πρόσωπα. Ας είναι αιωνία η μνήμη της».

Σχετικές αναρτήσεις

ΝΑΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

admin2020

ΣΥΛΛΟΓΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies