Μεσσηνίας

«Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας (ευπαθείςπεριοχές) της ΠΕ Μεσσηνίας κατά την αντιπυρική περίοδο 2021»

Εκδόθηκε σήμερα 2 Ιουλίου, η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Στάθη Αναστασόπουλου για την απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε εθνικούςδρυμούς, περιαστικά δάση και εν γένει δασικά οικοσυστήματα υψηλήςπροστασίας που ευρίσκονταισε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας (ευπαθείς περιοχές) της ΠΕ Μεσσηνίας. Η απόφαση θα ισχύει για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο έτους 2021, ήτοι έως 31 Οκτωβρίου και κυρίως αφορά ημέρες και ώρες που ο «ΧάρτηςΠρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς», που εκδίδει η Γενική Γραμματεία ΠολιτικήςΠροστασίας (Γ.Γ.Π.Π.), αναφέρει πρόβλεψη κατηγορίας Κινδύνου 4: Πολύ Υψηλή& 5: Κατάσταση Συναγερμού.

Περαιτέρω η ως άνω απόφαση περιλαμβάνει αναλυτικά τις περιοχές του νομού στην οποία εφαρμόζεται, αναφέρονται οι εξαιρέσεις που προβλέπονται και τέλος συνοδεύεται από σχετικό χάρτη.
Συνημμένα : Η αρ. 203699/2-7-2021 (ΑΔΑ: 99ΛΣ7Λ1-Δ8Ο) απόφαση αντιπεριφερειάρχη

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΑΔΑ 99ΛΣ7Λ1-Δ8Ο

Σχετικές αναρτήσεις

Ευχαριστήριο μήνυμα προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου από το Ειδικό Σχολείο Μαντινείας

admin2020

Στις 7 Μαΐου στο Φίλια Οιχαλίας η 3η Ποδηλατομαγιά Άνω Μεσσηνίας

admin2020

Μητροπολίτης Μεσσηνίας για ομόφυλα ζευγάρια: «Η εκκλησία δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχθεί»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies