ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΛακωνίαςΜεσσηνίαςΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Απαιτούμε να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του ΠΕΣΥΠ με τηλεδιάσκεψη

ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕ.ΣΥ.Π .ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ
Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας τονίζουν ότι διαφωνούν έντονα με την απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και του Προέδρου του ΠΕΣΥΠ να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του ΠΕΣΥΠ την Παρασκευη 10/4/2020 με 21 θέματα δια περιφοράς .
Απαιτούμε να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του ΠΕΣΥΠ με τηλεδιάσκεψη .
Αλήθεια γιατί επιλέγει ο κ. Νίκας την συνεδρίαση δια περιφοράς και όχι με τηλεδιάσκεψη ;Οφέίλει να απαντήσει . Εμείς οι εκπρόσωποι της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» δεν πρόκειται να δεχτούμε καμία ανττιδημοκρατική εκτροπή στη λειτουργία του ΠΕ.ΣΥ.Π.

Σχετικές αναρτήσεις

Η 1η Ανάβαση Τρικάλων Κορινθίας ζωντάνεψε την Πελοπόννησο – Ένας αγώνας που τον ζήσαμε από την πρώτη στιγμή

admin2020

Νέα εποχή για το Διεθνές Αεροδρόμιο Καλαμάτας | Δημήτρης Πτωχός: «Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο ανάπτυξης, εξωστρέφειας και ευκαιριών για ολόκληρη την Περιφέρειά μας»

admin2020

Ανάγκη άμεσης εθνικής και ευρωπαϊκής παρέμβασης για την προστασία του ελληνικού ελαιολάδου και της επιτραπέζιας ελιάς στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης της FSANZ (Proposal P1067 – Health Star Rating System)

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies