ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Απογραφή 2021: Μέχρι πότε μπορούμε να αυτοαπογραφούμε

Απαντήσεις σε ερωτήματα και απορίες που προκύπτουν αναφορικά με την απογραφή 2021 έδωσε ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Θάνος Θανόπουλος, μιλώντας στο OPEN.

Όπως επεσήμανε, «μέχρι τις 26 Νοεμβρίου θα διαρκέσει η πρώτη περίοδος όσον αφορά την ηλεκτρονική αυτοαπογραφή, και από τις 27 Νοεμβρίου και έπειτα θα ξεκινήσει η παραδοσιακή κατά πρόσωπο απογραφή που θα έχει να κάνει με τις επισκέψεις, στο μικρότερο δυνατό βαθμό -που δεν μπορούν να γίνουν τηλεφωνικά -στα σπίτια των απογραφούμενων».

Σε ερώτηση για το τι πρέπει να κάνει κάποιος που δεν έλαβε το έντυπο με τον μοναδικό κωδικό, ο κ. Θανόπουλος απάντησε: «Είναι διαδικασία που συνεχίζεται. Είναι τεράστια επιχείρηση η απογραφή. Δεν έχουν όλες οι περιοχές και οι τομείς της Ελλάδας τις ίδιες ευκολίες πρόσβασης. Δεν έχουμε πάντα την ίδια στιγμή απογραφέα εύκαιρο που να έχει αναλάβει συγκεκριμένους τομείς. Καταλαβαίνετε ότι είναι ένα πολύπλοκο σύστημα».

 

Σχετικές αναρτήσεις

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΜΟΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies