ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΜεσσηνίας

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 21 Μαρτίου.

Μεταξύ άλλων, στη σημερινή συνεδρίαση εγκρίθηκε η διενέργεια ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το προϋπολογισμού 10.483.870 ,97 ευρώ έργο της παράκαμψης της αρχαίας ακρόπολης του Πεταλιδίου, στο τμήμα Τζάνε – Καλαμάκι, του δρόμου Ριζόμυλος – Κορώνη, στη Μεσσηνία.

Ακόμα, η Επιτροπή ενέκρινε το 2ο πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης -στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας μέσω του ΕΣΗΔΗΣ- για το με προϋπολογισμό 6.500.000 ευρώ έργο βελτίωσης και κατασκευής της επαρχιακής οδού Χάνια – Κροκεές -Μονεμβασία και συγκεκριμένα από την χιλιομετρική θέση 35,5 μέχρι τους Μολάους.

Εγκρίθηκε επίσης το πρακτικό 1 αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών και αιτήσεων συμμετοχής στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό για το με προϋπολογισμό 870.000 ευρώ έργο διαμόρφωσης και ανάπλασης της περιοχής ανατολικά και δυτικά των εκβολών του ποταμού Σύθα, στο Ξυλόκαστρο, στην Κορινθία.

Προέβη, εξ άλλου, η Οικονομική Επιτροπή στην έγκριση του πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου στο έργο συντήρησης και ασφαλτόστρωσης της επαρχιακής οδού 7 και συγκεκριμένα του τμήματος Μύλοι – Αχλαδόκαμπος -όρια νομού Αργολίδας, με προϋπολογισμό 650.000 ευρώ.

Τέλος, μεταξύ άλλων, η Επιτροπή προέβη σήμερα στην ανάδειξη προσωρινού μειοδότη για το προϋπολογισμού 600.000 ευρώ έργου αποκατάστασης της επαρχιακής οδού 46 Καλλιάνι – Καστράκι – Φαναράκι – Λουτρά Ηραίας.

Σχετικές αναρτήσεις

Χαμός σήμερα το μεσημέρι Καθαροδευτέρας στην Μπούκα !

admin2020

Το βράδυ της Κυριακής η Μεσσήνη φλεγόταν στον «χορό» των 9 φωτiών & στο γλέντι , στο χορό & στην διασκέδαση

admin2020

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν κατασκευή χαρταετού & Παραδοσιακοί χοροί

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies