Μεσσηνίας

Βάζουμε ένα στοίχημα κύριε Μητσοτάκη;

Οι πρόσφατες ζημιές στο λιμάνι της Κυπαρισσίας και στο υπό κατασκευή έργο του αλιευτικού καταφύγιου λιμένα Μαραθούπολης, έργο που ενέταξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για χρηματοδότησή στο ΕΣΠΑ από το 2019, είναι αποτέλεσμα των καθυστερήσεων και των ρυθμών «χελώνας» που υλοποιούνται όλα τα μεγάλα έργα υποδομών του νομού μας.
Δείχνει επίσης την ανευθυνότητα και την προχειρότητα με την οποία δήμος και περιφέρεια αντιμετωπίζουν τα δημόσια έργα και τον τρόπο που διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα. Ποιός άραγε θα πληρώσει το κόστος των ζημιών στα δύο λιμάνια;
Καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών στα δύο λιμάνια και την αποζημίωση των επαγγελματιών αλιέων από τις τυχόν ζημιές που έχουν προκληθεί στα σκάφη τους.
Όσον αφορά τον …ειδικό επί της κατασκευής λιμένων κο Μητσοτάκη, του προτείνουμε να είναι πιο προσεκτικός με ποιους βάζει στοιχήματα.
Γιατί το επόμενο στοίχημα θα το χάσει από τον λαό!

Οι Οργανώσεις Μελών Τριφυλίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μεσσηνίας

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

admin2020

Μίλτος Χρυσομάλλης: Επιβεβαίωση όσων ξέραμε ήδη από 10 Ιανουαρίου για τον δικαστικό χάρτη της Μεσσηνίας

admin2020

Βάκχες ” του Ευριπίδη από την Royal Academy of Dramatic Art (RADA) του Λονδίνου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies