ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΒΕΛΟ: Λύγισαν και οι πέτρες στην κηδεία της Γαρυφαλλιάς όταν έφτασε η σορός στο λευκό φέρετρο

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Βέλο Κορινθίας στην κηδεία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο από τον 30χρονο σύντροφό της.

Η άτυχη φαρμακοποιός δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της, όπως εκείνος έχει ομολογήσει,όταν την έσπρωξε στα βράχια με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να πέσει στη θάλασσα όπου επήλθε ο πνιγμός της σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Οι δυο τους βρίσκονταν για ολιγοήμερες διακοπές στη Φολέγανδρο, όπου έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ.

Η σορός έφτασε σε λευκό φέρετρο, σε λευκή νεκροφόρα, ενώ έξω από την εκκλησία υπήρχαν λευκά μπαλόνια και στεφάνια. Στους παριστάμενους μοιράστηκαν λευκές μπομπονιέρες.

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν για πάντα την δολοφονημένη από τον σύντροφό της φαρμακοποιό ο οποίος την έσπρωξε στα βράχια στην Φολέγανδρο με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να πέσει στη θάλασσα όπου επήλθε ο πνιγμός της σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Φολέγανδρος: Σε λευκό φέρετρο η Γαρυφαλλιά – Θρήνος στην κηδεία της

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της και τα τρία αδέρφια της.

Την ώρα που έφτανε η σορός της κοπέλας στην εκκλησία κάποιοι κρατούσαν ένα πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά – Όχι άλλοι νταήδες».

Τα τρία αδέρφια της Γαρυφαλλιάς, σύμφωνα με πληροφορίες θέλουν να οργανώσουν μια ημερίδα κατά της βίας η οποία θα γίνει στη μνήμη της αδικοχαμένης 26χρονης προκειμένου να σταματήσουν φαινόμενα γυναικοκτονιών.

ΠΗΓΗ: dikastiko.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Δεκτές προτάσεις της ΕΣΑμεΑ σε νόμο για την Υγεία- Οι διεκδικήσεις συνεχίζονται

admin2020

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies