Κορίνθου

«Βελτίωση Συντήρηση Επαρχιακής Οδού Βέλο – Στιμάγκα – Κούτσι – Νεμέα»

Σε αυτοψία παρευρέθηκε τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής στο έργο «Βελτίωση Συντήρηση Επαρχιακής Οδού Βέλο – Στιμάγκα – Κούτσι – Νεμέα» προϋπολογισμού 5.000.000 €με κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Κορινθίας. Παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Νεμέας κ. Κωνσταντίνος Φρούσιος και ο πρόεδρος ΤΚ Κουτσίου κ. Σταύρος Σαισανάς.
«Αφορά σε έργο ενταγμένο στο ΕΣΠΑ 2014 – 2020 το οποίο ολοκληρώνεται με μεγάλες προσπάθειες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΠΕ Κορινθίας αντίστοιχα. Είναι δρόμος σημαντικός για τον αγροτικό κόσμο εφόσον είναι το «πέρασμα» για το αγιωργίτικο κρασί προέλευσης της Νεμέας» όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Γκιολής.

Σχετικές αναρτήσεις

H καθημερινή μετακίνηση από και προς την εργασία με τον “Προαστιακό”…

tiresias tiresias

ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ… ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ: Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΒ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ «ΑΥΤΟΜΑΤΟ»

tiresias tiresias

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Π3-73-3.5 «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies