Κορίνθου

«Βελτίωση Συντήρηση Επαρχιακής Οδού Βέλο – Στιμάγκα – Κούτσι – Νεμέα»

Σε αυτοψία παρευρέθηκε τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής στο έργο «Βελτίωση Συντήρηση Επαρχιακής Οδού Βέλο – Στιμάγκα – Κούτσι – Νεμέα» προϋπολογισμού 5.000.000 €με κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Κορινθίας. Παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Νεμέας κ. Κωνσταντίνος Φρούσιος και ο πρόεδρος ΤΚ Κουτσίου κ. Σταύρος Σαισανάς.
«Αφορά σε έργο ενταγμένο στο ΕΣΠΑ 2014 – 2020 το οποίο ολοκληρώνεται με μεγάλες προσπάθειες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΠΕ Κορινθίας αντίστοιχα. Είναι δρόμος σημαντικός για τον αγροτικό κόσμο εφόσον είναι το «πέρασμα» για το αγιωργίτικο κρασί προέλευσης της Νεμέας» όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Γκιολής.

Σχετικές αναρτήσεις

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας: Roadshow στην Πελοπόννησο

admin2020

Εορτασμός της Ημέρας της Ευρώπης | Δημήτρης Πτωχός προς μαθητές: «Είμαστε δίπλα σας για να αναζητήσετε όσα μπορείτε να κάνετε εδώ, στην Πελοπόννησο, στην Ευρώπη»

admin2020

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας Αναστάσιου Γκιολή για θέματα της φοιτητικής κοινότητας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies