Διεθνή

Γαλλία: Πέντε νεκροί από σύγκρουση δύο μικρών αεροσκαφών – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα τουριστικό αεροσκάφος και ένα ελαφρού τύπου αεροσκάφος συγκρούστηκαν στη γαλλική πόλη Λος, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι τρεις άνθρωποι που επέβαιναν στο τουριστικό και δύο στο ελαφρού τύπου.

Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε και από τον δήμαρχο της πόλης Μαρκ Ανζνόλ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι κάτοικοι άκουσαν την έκρηξη όταν το μικρό τουριστικό αεροπλάνο συγκρούστηκε με το ULM. Το ελαφρό τύπου αεροσκάφος συνετρίβη στην αυλή ενός σπιτιού χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κάποιος κάτοικος, ενώ το τουριστικό με τους τρεις επιβαίνοντες κατέπεσε αρκετά μέτρα μακριά σε ακατοίκητη περιοχή, σύμφωνα με ανακοίνωση από τις Αρχές.

Ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί οι αιτίες της τραγωδίας. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αεροπορικές Αρχές της Λυών και με τη βοήθεια ελικοπτέρου εντόπισαν το δεύτερο αεροσκάφος. Στο σημείο έσπευσαν χωροφύλακες και δεκάδες πυροσβέστες. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί στη λεωφόρο, ενώ απολογισμός είναι πέντε νεκροί.

Σχετικές αναρτήσεις

Τεστ DNA ανιχνεύει 18 καρκίνους σε πρώιμο στάδιο

tiresias tiresias

Βόρεια Κορέα: Έτοιμη να δεχτεί τους πρώτους τουρίστες από το 2020

tiresias tiresias

Αρνείται τις κατηγορίες για γενοκτονία το Ισραήλ παρά τα αναμφισβήτητα στοιχεία

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies