ΔιεθνήΜεσσηνίας

ΓΕΡΜΑΝΙΑ : ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ AGRITECHNICA 2023

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ AGRITECHNICA 2023
Η Διεθνής Έκθεση «Agritechnica», είναι η μεγαλύτερη έκθεση στον τομέα των αγροτικών μηχανημάτων παγκοσμίως και πραγματοποιείται ανά διετία από το 1987. Για το 2023, όπως και τα τελευταία 28 χρόνια, θα πραγματοποιηθεί στο μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο του κόσμου, στο Ανόβερο της Γερμανίας.Η Διεθνής Έκθεση «Agritechnica», είναι η μεγαλύτερη έκθεση στον τομέα των αγροτικών μηχανημάτων παγκοσμίως και πραγματοποιείται ανά διετία από το 1987. Για το 2023, όπως και τα τελευταία 28 χρόνια, θα πραγματοποιηθεί στο μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο του κόσμου, στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Η «Agritechnica», αποτελεί σημείο συνάντησης για τους ισχυρότερους επαγγελματίες του κλάδου. Σκοπός της έκθεσης είναι να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς, να υποστηρίξει την επιχειρηματικότητα και την δημιουργία συνεργασιών αλλά και να παρουσιάσει για ακόμη μία φορά τα τελευταία προϊόντα και τις καινοτομίες του κλάδου, σε όλες τις κατηγορίες ισχύος, τόσο για την ευρωπαϊκή αγορά όσο και για τις υπόλοιπες αγορές της Υφηλίου.Η Έκθεση αποτελείται από 23 Halls που διευκολύνουν τους επισκέπτες να εστιάσουν στα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν.
To θέμα της έκθεσης για το 2023 είναι η Πράσινη Παραγωγικότητα.

Πράσινη παραγωγικότητα
Στο μέλλον, θα είναι απαραίτητο να επιτραπεί η αύξηση της παραγωγικότητας με λιγότερη χρήση και χαμηλότερη ένταση πόρων, προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον και τη φύση. Η έμπνευση και οι λύσεις μέσω της τεχνικής και επαγγελματικής προόδου είναι ακόμη πιο σημαντικές – Η AGRITECHNICA 2023 παρουσιάζει ιδέες που κάνουν την ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ πραγματικότητα στα αγροκτήματα.

Οι καθοριστικοί παράγοντες της επιτυχίας της παγκόσμιας αγροτικής παραγωγής γίνονται όλο και πιο διαφορετικοί. Εκτός από τα κλασικά της τοποθεσίας, των αγορών, της τεχνικής προόδου και των logistics, υπάρχουν το περιβάλλον, το κλίμα, η αποδοχή και η ρύθμιση. Αυτό έχει άμεση σημασία για την παραγωγή και τις επενδύσεις.

Το κεντρικό καθήκον της γεωργίας είναι η επισιτιστική ασφάλεια. Ωστόσο, η επισιτιστική ασφάλεια πρέπει να εξεταστεί μακροπρόθεσμα. Η εστίαση σε μια πιο βιώσιμη χρήση των φυσικών μας πόρων όπως το έδαφος, το νερό, η ατμόσφαιρα και η βιοποικιλότητα πρέπει να ενισχυθεί περαιτέρω.

Απαιτείται η ενσωμάτωση τεχνογνωσίας, καινοτομίας και τεχνολογίας προκειμένου να αναπτυχθεί η απόδοση και η παραγωγικότητα σε υψηλό και βιώσιμο επίπεδο.

• Τρακτέρ & Μεταφορά
• Ειδικές Καλλιέργειες
• Δασοκομία και διαχείριση τοπίου
• Έδαφος και Σπόρευση
• Αποθήκευση
• Τεχνογνωσία
• Προστασία φυτών & Γονιμοποίηση
• Τροφοδοσία
• Εμπόριο & Υπηρεσίες
• Συγκομιδή
• Ψηφιακή Βοήθεια
• Συστήματα & Εξαρτήματα

 

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE: Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Αριστομένη.

admin2020

Ο Εσπερινός της Αγάπης στην Καλαμάτα

admin2020

LIVE: Μεσσήνη: Η Ανάσταση του Χριστού στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies