Νέες κυκλοφορίες

Γιάννης Καρατζάς – “Στάσου Λίγο Τώρα”

Ο Γιάννης Καρατζάς αποτελεί μια περίπτωση ενός ιδιαίτερα χαρισματικού τραγουδιστή με μεγάλες φωνητικές ικανότητες και με εξαιρετική σκηνική παρουσία!

Εκ των διακριθέντων στον διάσημο διαγωνισμό τραγουδιού The Voice of Greece το 2017 όπου και εντυπωσίασε κριτές και κοινό με τις εμφανίσεις του, οδήγησε τον νεαρό καλλιτέχνη σε νέες δισκογραφικές περιπέτειες!

Έπειτα και από μερικές κυκλοφορίες τα τελευταία χρόνια, ήρθε η στιγμή ο Γιάννης Καρατζάς να κυκλοφορήσει την νέα του δισκογραφική δουλειά μέσα από την Real Music.

”Στάσου λίγο τώρα” μας ερμηνεύει ο νεαρός καλλιτέχνης και ξεσηκώνει φίλους κοινό και χρήστες των Social Media με την νέα του επιτυχία όπου φέρει την υπογραφή του και ο στίχος και η μουσική!

Ο Γιάννης Καρατζάς ήρθε για να μείνει και κερδίζει καθημερινά τις εντυπώσεις και τα ραδιόφωνα όλης της χώρας.

Το τραγούδι συνοδεύετε και από ένα πολύ όμορφο videoclip ενώ είναι διαθέσιμο στα μεγαλύτερα ψηφιακά καταστήματα του πλανήτη ,στα ring & calling tunes των 3 μεγάλων εταιριών κινητής τηλεφωνίας και φυσικά στο επίσημο κανάλι της Real Music στο Youtube!

Σχετικές αναρτήσεις

Αντύπας x Locomondo – Ψέματα Λέω

admin2020

KYRIACOS GEORGIOU Χ TORINO & PASHATA – “GUCCI ΦΟΡΕΜΑ”

admin2020

Γιώργος Ντούρος: Επιστρέφει δισκογραφικά με το ανατρεπτικό «Βασίλειο Της Πίπας»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies