Μεσσηνίας

Για τα προβλήματα υδροδότησης της Καλαμάτας…

…ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ…

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύουμε το θέμα των υποδομών στην Μεσσηνία και την πλήρη εγκατάλειψη τους. Τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης ΝΔ, τέσσερα χρόνια Καμμένου – Τσίπρα, οχτώ χαμένα χρόνια για την Μεσσηνία. Ισάριθμες επισκέψεις από τον κ. Μητσοτάκη, γεμάτες φρούδες υποσχέσεις και αοριστολογίες. Τα από καιρό εξαγγελθέντα έργα αναβάθμισης πάσης φύσεως υποδομών έμειναν στα χαρτιά και στα χειροκροτήματα.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, οι τοπικοί Βουλευτές και Πολιτευτές καθώς και οι εκλεγμένοι με τη στήριξη της στην τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση πανηγυρίζουν. Η πραγματικότητα ωστόσο καθημερινά τους διαψεύδει.

Αρκούσε μια διακοπή νερού για να ξεγυμνώσει όλο το σύστημα της επιτελικής αριστείας. Μια πόλη 70.000 κατοίκων που φιλοδοξεί να είναι ανάμεσα στις 100 κλιματικά ουδέτερες πόλεις της Ευρώπης υδρεύεται από μια δεξαμενή του 1936, η οποία βρίσκεται σε απροσπέλαστο σημείο. Το μπετό είχε φιλότιμο μιας και άντεξε σχεδόν 90 ολόκληρα χρόνια, σε αντίθεση με όλους αυτούς που έπρεπε να είχαν παρέμβει εγκαίρως αλλά δυστυχώς λειτουργούν με την νοοτροπία του «πάμε και όπου βγει». Ο κεντρικός αγωγός Φ600 που μεταφέρει το νερό είναι απαρχαιωμένος και ανά πάσα στιγμή η πόλη κινδυνεύει να μείνει χωρίς νερό και εδώ αβελτηρία. Απευθύνουμε έκκληση προς πάσα κατεύθυνση, η Μεσσηνία δεν αντέχει άλλη μια χαμένη τετραετία από όσους δεν έχουν ως προτεραιότητα τους πολίτες και τα πραγματικά τους προβλήματα αλλά αντιθέτως αναλώνονται καθημερινά σε ψηφοθηρία άνευ αντικρίσματος.

Το ΠΑΣΟΚ και ξέρει και μπορεί να δώσει ανάσα, ελπίδα, προοπτική με σοβαρότητα, συνέπεια, σχέδιο και όραμα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Κυπαρισσία

admin2020

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για 12.522 οικογένειες και 21.339 ωφελούμενα άτομα

admin2020

Άμεση κινητοποίηση της Π.Ε. Μεσσηνίας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies