gossipLifestyle

Γιώργος Μαυρίδης: Η ξεχωριστή πρόταση γάμου στην Κρίστη Καθάργια – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε πρόταση γάμου στην Κρίστη Καθάργια με βοηθούς τα δύο αγαπημένα του σκυλάκια, Μόλυ και Τσίχλα. Ο παρουσιαστής και tattoo artist, έστησε ένα πολύ όμορφο σκηνικό, στην αγαπημένη τους παραλία στη Χαλκιδική.

«Λοιπόν μάγκες, ήρθε η ώρα να κάνω πρόταση γάμου στη Κρίστη τώρα και έχω οργανώσει κάτι πάρα πολύ καλό. Κάνω ότι μιλάω τώρα, δεν με βλέπει και της έχω δώσει τις κάμερες και της έχω πει να με βοηθήσει σε κάτι γυρίσματα που ετοιμάζω. Έχω στήσει κάτι πολύ καλό για πρόταση γάμου!», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Μαυρίδης στο βίντεο ενώ έχει κρύψει το δαχτυλίδι μέσα στο μπαλάκι που πετάει στα σκυλάκια.

Όταν η Μόλυ δίνει το μπαλάκι στην Κρίστη, ο Γιώργος Μαυρίδης γονατίζει στην άμμο και ζητεί από την αγαπημένη του να γίνει γυναίκα του. Όσο για την απάντηση… “Δεν το συζητώ” είπε η Κρίστη Καθάργια, ιδιαίτερα συγκινημένη.

Δείτε το βίντεο με την ξεχωριστή πρόταση γάμου

Σχετικές αναρτήσεις

Βασίλης Καρράς ο «άρχοντα της πίστας» στην Δυτική Παράλια

admin2020

Πέθανε ο Βασίλης Καρράς: Μία καριέρα γεμάτη πίκρα, πόνο, στεναχώρια αλλά και χαρές – Η ζωή του «άρχοντα της πίστας»

admin2020

VIKTOR&ROLF HAUTE COUTURE ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023 ‘EMBODIMENT’

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies