Μεσσηνίας

Γνωστός επιχειρηματίας εστίασης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας

Τα σκαλιά του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Εύα Μεσσηνίας το Σαββάτο το απόγευμα ανέβηκε ο γνωστός Επιχειρηματίας της εστίασης Διονύσης Σωτηρόπουλος.

Ο γνωστός Επιχειρηματίας  βίωσε μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του αφού έδεσε τη ζωή του με την αγαπημένη του Κατερίνα και ταυτόχρονα βαπτίστηκε η κόρη τους σε ένα μοναδικό συνδυασμό γάμου και βάπτισης…

Η ατμόσφαιρα από την αυλή της εκκλησίας ήταν ζεστή, όμορφη, σχεδόν παραμυθένια καθώς το ζευγάρι έλαμψε   μόλις αντίκρισε ο ένας τον άλλον. Το βλέμμα και το χαμόγελό τους τα έλεγε όλα!

Αυτή η στιγμή πραγματικά θα μας μείνει αξέχαστη!

Η Κατερίνα ακτινοβολούσε από ευτυχία που ανέδειξε ακόμη περισσότερο την φυσική της ομορφιά και ο Διονύσης δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του που την συναντούσε στα σκαλιά της Εκκλησίας χαρίζοντας της ένα πανέμορφο νυφικό μπουκέτο, γεμάτο ζωηρά, ολόφρεσκα άνθη και πράσινα φύλλα, που συμβολίζουν την μεγάλη, τρυφερή, αιώνια αγάπη τους.

Ήταν η στιγμή που όλα είχαν πλέον δρομολογηθεί και η κατάνυξη του ορθόδοξου γάμου αγκάλιαζε τη νύφη και τον γαμπρό, ενώ η αγάπη και η διάθεσή τους για να μείνει αξέχαστη αυτή η μέρα έφτανε και περίσσευε…

Η ατμόσφαιρα ήταν παραπάνω από συγκινητική για όλους όσους παρευρίσκονταν στην τελετή και πολύ περισσότερο συγκινημένοι και ευτυχισμένοι ήταν οι γονείς του ζευγαριού που πραγματικά ζούσαν μοναδικές στιγμές, στιγμές που θα τους συνοδεύουν γλυκά σε όλη τους την ζωή.

Το ίδιο χαρούμενος συγκινημένος και ευτυχισμένος ένιωθε και ο κουμπάρος του γάμου τους πού ήταν ο κολλητός φίλος του γαμπρού, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός  Δημήτρη Παναγιώταρoς.

Ο γάμος αυτός ήταν πραγματικά έντονος και μοναδικός, με πολλές λαμπερές, χαλαρές, συγκινητικές -και όχι μόνο- στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στο χρόνο μέσα από τον φωτογραφικό φακό μας.

Ευχόμαστε να είναι πάντα το ίδιο αγαπημένοι και λαμπεροί όπως αυτήν την ημέρα, την ημέρα που και παντρεύτηκαν, αλλά και βάπτισαν την κόρη τους  , πού πήρε το όνομα Δάμαρις, με ανάδοχο επίσης τον γνωστό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον καφέ  Γιώργο Σπίνο.

Η χαρά, η αγάπη και η συγκίνηση είναι εμφανής στα πρόσωπά της Κατερίνας και του Διονύση όταν κράτησαν στα χέρια τους τη νεοφώτιστη κόρη τους χαρίζοντάς μας μοναδικά στιγμιότυπα!

Ο γαμπρος και η νύφη στην δεξίωση

Εξίσου ζέστη και γεμάτη αγάπη ήταν η δεξίωση και το γλέντι που ακολούθησε το γάμο, ένα γλέντι με πολύ κέφι, χαρά και διάχυτη αγάπη των συγγενών και φίλων προς τους νεόνυμφους.

Χαρακτηριστικό της δεξίωσης ήταν ο σεβασμός στην παράδοση όπου, ανάμεσα στα άλλα, σπαστηκε και η παραδοσιακή κουλούρα με τον γαμπρό να είναι πιο τυχερός από τη νύφη καθώς το κομμάτι του ήταν μεγαλύτερο…

Βεγγαλικά για το γαμπρό και τη νύφη

Ένα άκρως εντυπωσιακό σκηνικό βεγγαλικών με πολλά χρώματα ,ρυθμό και σχέδια παρακολούθησαν οι καλεσμένοι του ζευγαριού με την ημέρα να γίνεται νύχτα και από τα στόματα των καλεσμένων να ακούγεται ένα συνεχόμενο επιφώνημα θαυμασμού.

Είναι βέβαιο ότι τα όσα παρακολούθησαν οι καλεσμένοι θα μείνουν  χαραγμένα στη μνήμη τους ανεξίτηλα.

Απολαύστε τα και εσείς:

Σχετικές αναρτήσεις

ΝΑΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

admin2020

ΣΥΛΛΟΓΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies