Κορίνθου

ΓΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Μετά την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα στις 24 Μαρτίου στο ΓΝ Κορίνθου και κατόπιν αιτήματος του Νοσοκομείου προς την Περιφέρεια, την Τρίτη 7 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Γκιολής Αναστάσιος παρέδωσε υγειονομικό υλικό στο Νοσοκομείο όπως ο ίδιος ο Περιφερειάρχης είχε υποσχεθεί, τονίζοντας την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον ιατρικό κλάδο ως μέγιστη προτεραιότητα.

Ο Αντιπεριφεριάρχης συναντήθηκε με το Διοικητή του ΓΝ Κορίνθου κ. Γρηγόρη Καρπούζη, ο οποίος ευχαρίστησε άλλη μια φορά τον κ. Γκιολή και τον Περιφερειάρχη κ. Νίκα για τη μέγιστη προσπάθεια και προσφορά τους.

 

Ευχαρίστησαν ακόμα ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας – Γυναικολόγος κ. Νίκος Καμπάς,  τονίζοντας τη σημαντικότητα των υλικών προφύλαξης που τους προσέφεραν όπως στολές, ποδονάρια, μάσκες γάντια, ρολλά εξεταστικών κρεβατιών, σκούφους κα. Ο Διευθυντής Επιτροπής Λοιμώξεων – Πνευμονολόγος κ. Κ. Μπάρλας, που ευχαρίστησε διπλά και τον γιατρό Τάσο Γκιολή ως συνάδελφο δίπλα του τόσα χρόνια, ο Διευθυντής Οικονομικού Διοικητικού κ. Μιχάλης Σαββανός και τέλος η προϊσταμένη Οικονομικού κα Ειρήνη Καρυώτη, όπου και παρέλαβαν το υγειονομικό υλικό.

Ο κ. Γκιολής μετέφερε άλλη μία φορά το μήνυμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα, ευχαριστώντας το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη μάχη που δίνουν κάθε στιγμή και πως θα παραμείνουν δίπλα τους όπως μέχρι τώρα έμπρακτα έχουν αποδείξει.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, έχοντας τόσα χρόνια δίπλα του δασκάλους και οικογένεια τους γιατρούς αυτούς, ευχαρίστησε από τη μεριά του ευχόμενος καλή συνέχεια και δύναμη στο τόσο δύσκολο έργο τους, περισσότερο τώρα από ποτέ και επανέλαβε πως θα συνεχίσει με κάθε δύναμη να είναι κοντά τους.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για 12.522 οικογένειες και 21.339 ωφελούμενα άτομα

admin2020

Παράδοση εξωτερικού απινιδωτή για την ενίσχυση του Χιονοδρομικού κέντρου Ζήρειας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies