LiveΠολιτική

Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη – «Όχι σε αβέβαιους κοινοβουλευτικούς συσχετισμούς, τα μαθηματικά της απλής αναλογικής δεν βγαίνουν» – Περιέγραψε σαφώς ότι οι δεύτερες εκλογές θα επισπευσθούν

«Τα δεδομένα της κάλπης είναι καταλυτικά. Η ΝΔ έχει την έγκριση των πολιτών να κυβερνήσει αυτοδύναμη και δυνατή» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς, αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη.

Όπως είπε, οι πολίτες έδωσαν την έγκρισή τους για μια ΝΔ αυτοδύναμη και δυνατή, έδωσαν εντολή για ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για «πολιτικό σεισμό», δήλωσε περήφανος και συγκινημένος για το «εντυπωσιακό ποσοστό» και είπε ότι θα επιταχλυνει τις διαδικασίες για την ανάδειξη αυτοδύναμης κυβέρνησης -προαναγγέλλοντας, ουσιαστικά, ότι οι δεύτερες εκλογές θα γίνουν στις 25 Ιουνίου.

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE : Η 2η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας Δημοτικής Αρχής Δήμου Μεσσήνης

admin2020

Live: η 6η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης με τα Θέματα:

admin2020

Live «The Bacchae by Euripides » 8η«11ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies