Κορίνθου

Δήμος Σικυωνίων: Νέα χρηματοδότηση από τον «Φιλόδημο» για την πυροπροστασία όλων των σχολείων

Την χρηματοδότηση για την πυροπροστασία όλων των σχολικών κτηρίων εξασφάλισε ο δήμος Σικυωνίων από το πρόγραμμα «Φιλόδημος 2». Το έργο αποσκοπεί στην εξασφάλιση ασφαλούς περιβάλλοντος στους μαθητές και εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων καθώς θα επικαιροποιηθούν ή θα παραχθούν νέες μελέτες για την ολοκληρωμένη πυροπροστασία των σχολείων.

Το έργο αφορά και στις 33 σχολικές μονάδες (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια) που βρίσκονται εν λειτουργία στα όρια του δήμου και ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νέα χρηματοδότηση από το «Φιλόδημος 2» η οποία αφορά σε έναν από τους σημαντικότερους τομείς της κοινωνίας, στην εκπαίδευση.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι τόσο για τον ίδιον προσωπικά όσο και για το σύνολο της δημοτικής αρχής ζητήματα που άπτονται της ασφάλειας και της συντήρησης των σχολικών υποδομών αποτελούν απόλυτες προτεραιότητες, ενώ επισήμανε ότι ο δήμος θα συνεχίσει να επιδιώκει χρηματοδοτήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Σχετικές αναρτήσεις

Έναρξη Αντιπυρικής Περιόδου την 1η Μαΐου

admin2020

Παρακολουθήστε ζωντανά το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Η Πελοπόννησος εξελίσσεται σε σύγχρονο και ελκυστικό επενδυτικό προορισμό»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies