Πολιτική

Δείτε ζωντανά το Διάγγελμα Μητσοτάκη στις 7:30 το απόγευμα

Νέο τηλεοπτικό μήνυμα θα απευθύνει προς τον ελληνικό λαό το απόγευμα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού για τον κορονοϊό θα πραγματοποιηθεί στις 19:30. Σύμφωνα με πληροφορίες θα αναφερθεί στην πλειονότητα των πολιτών που έχουν επιδείξει προσωπική ευθύνη και τηρούν ευλαβικά τα μέτρα προστασίας. Ο Πρωθυπουργός θα ζητήσει από τους πολίτες να συνεχίσουν να εφαρμόζουν τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αποτροπή διασποράς του κορονοϊού, ιδίως τις ημέρες του Πάσχα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τόνισε ότι “δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων το βράδυ της Ανάστασης ή την Κυριακή του Πάσχα”. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας, “το Πάσχα οι εκκλησίες θα είναι κλειστές, δεν θα σουβλίσουμε αρνί, δεν θα πάμε στα χωριά” και πρόσθεσε ότι “”δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων για τους εορτασμούς”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός και καμία χαλάρωση, ενώ τόνισε ότι “αυξάνονται οι έλεγχοι σε εθνικές οδούς, λιμάνια και εντός των αστικών ιστών”

https://www.youtube.com/watch?v=sl0EL_MnIRM&feature=emb_title

https://webtv.ert.gr/ert1-live/

Σχετικές αναρτήσεις

Την Μεσσήνη θα επισκεφτεί ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας ΚΠΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

admin2020

ΔΗΛΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

admin2020

“Η πρότασή μας για την Οικονομία και την Εργασία”

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies