Μεσσηνίας

Δείτε το Πρόγραμμα λειτουργίας των καταστημάτων τροφίμων της Μεγάλης Εβδομάδας από την Κυριακή των Βαΐων

Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ θα είναι ανοικτά τα καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων την Κυριακή των Βαΐων, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Για τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας,
Tη Μεγάλη Δευτέρα έως το Μεγάλο Σάββατο, ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 12 του ν. 3377/2005 «Αρχές και Κανόνες για την εξυγίανση της λειτουργίας και την ανάπτυξη βασικών τομέων του εμπορίου και της αγοράς – Θέματα Υπουργείου Ανάπτυξης» (Α ́ 202). Το ωράριο για τις καθημερινές ημέρες ορίζεται μέχρι τις 9.00 το βράδυ και το Μεγάλο Σάββατο μέχρι τις 8.00 το βράδυ.

Η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση μπορεί να τροποποιηθεί ή και να ανακληθεί με νεότερη, εφόσον κριθεί αναγκαίο λαμβάνοντας υπόψη τις εκάστοτε επικρατούσες συνθήκες της αγοράς, αναφέρεται στο ΦΕΚ.

Οι επιχειρήσεις οφείλουν να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα την απόφαση και η μη συμμόρφωση επισύρει την επιβολή των ποινικών κυρώσεων και την επιβολή προστίμου ύψους από 1.000 ευρώ έως 100.000 ευρώ, ανά περίπτωση, ανάλογα με τη βαρύτητα της παράβασης.

Σχετικές αναρτήσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεγάλο παραδοσιακό πανηγύρι στην Πανηγυρίστρα Μεσσήνης – Νίκος Οικονομίδης & Κυριακή Σπανού με το Ανατολίτικο Καραβάνι

admin2020

«Σαν άλλοι έφηβοι» Δραματοποιημένη Βιωματική Περιήγηση στην Αρχαία Μεσσήνη

admin2020

Με μεγάλη επιτυχία το πανηγύρι της Φοινικούντας – Μια βραδιά γεμάτη μουσική, γεύσεις και ατελείωτο κέφι

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies