ΕιδησούλεςΚοινωνικά

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί λαϊκών κατοικιών

Να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί των λαϊκών κατοικιών απαίτησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, αναφερόμενος στη σχετική τροπολογία που κατέθεσε το ΚΚΕ στο νομοσχέδιο του υπ. Πολιτισμού.

 

Σημειώνοντας πως η σχετική απόφαση του ΣτΕ, ανοίγει ένα νέο πιο άγριο κύκλο πλειστηριασμών σε βάρος των λαϊκών οικογενειών, κατήγγειλε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που τώρα ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα ψήφισαν και διαμόρφωσαν ένα αντιδραστικό αντιλαϊκό θεσμικό πλαίσιο προς όφελος των funds.

 

Υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή που παρέδωσε τα κόκκινα δάνεια στα funds, νομοθέτησε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και μετέτρεψε σε ιδιώνυμο τους αγώνες ενάντια στους πλειστηριασμούς ενώ στη συνέχεια η ΝΔ έφερε ένα νέο πτωχευτικό κώδικα σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και στήριξε όλο το αντιλαϊκό οπλοστάσιο για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

Αλλαγές στο νοσοκομείο της κορίνθου: Προαλείφεται για πρόεδρος ο Βασίλης Νανόπουλος…;

tiresias tiresias

Πόλος τουριστικής ανάπτυξης η διώρυγα της Κορίνθου

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies