UncategorizedΑργολίδοςΑρκαδίαςΑχαΐαςΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΗλείαςΚορίνθουΛακωνίαςΜεσσηνίαςΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Κεραυνός   στο δημαρχιακό Μέγαρο στην Κόρινθο, καθώς  δύο στενοί συνεργάτες του δημάρχου διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid 19.

Ήδη έχουν τεθεί σε καραντίνα, αλλά το ερώτημα είναι εάν θα τεθεί σε καραντίνα και ο δήμαρχος Κορινθίων, αφού, όπως ειπώθηκε ήδη, οι νοσούντες είναι στενοί του συνεργάτες και όπως φαίνεται ερχόταν καθημερινά στενή επαφή μαζί τους..

Με τα παραπάνω κρούσματα γίνεται σαφές σε ολόκληρη την Κορινθιακή κοινωνία ότι η Πανδημία του κορονοιου σαρώνει την περιοχή και θα πρέπει όλοι να τηρήσουμε ευλαβικά τα μέτρα ασφαλείας τα μέτρα αυτοπροστασίας.

Ένα ακόμα ερώτημα είναι, τη στιγμή που με τρία κρούσματα τίθεται σε καραντίνα ολόκληρο σχόλειο, το δημαρχείο θα κλείσει;

Είναι πολύ σημαντικό για την τοπική κοινωνία να υπάρχει έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση, ώστε να υπάρχει μία σαφής εικόνα και όχι να αποκρύπτονται βασικές πληροφορίες.

Όσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τα συνολικά  τα σημερινά κρούσματα της  14 στην Π.Ε. Κορινθίας, 12 Π.Ε. Μεσσηνίας,  2 Π.Ε. Αρκαδίας, 2 Π.Ε. Λακωνίας και 1  Π.Ε. Αργολίδας

 

Σχετικές αναρτήσεις

Δέσποινα Μπογδάνη- Σουγιούλ… γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των βιβλίων… μέσα από μια συνάντηση γεμάτη μουσική και λέξεις!!!!!

admin2020

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies