Μεσσηνίας

ΔΗΜΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ – ΟΡΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

Η Δήμαρχος Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου με την αριθ. 182/2020 απόφαση της όρισε τον Γυπατίδη Σοφιανό του Διονυσίου (υπάλληλο της Περιφέρειας Πελοποννήσου της Διεύθυνσης Διοικητικού Οικονομικού της Π. Ε. Μεσσηνίας) Γενικό Γραμματέα του Δήμου. Μια καθοριστική και κομβική θέση για την λειτουργία των υπηρεσιών, που είναι απαραίτητη η αναβάθμιση και βελτίωση της αποδοτικότητάς τους.
Ο Γυπατίδης Σοφιανός είναι απόφοιτος σχολής Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοικησης και τελειόφοιτος μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών στη “Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση” – “Masters in Public Administrations and Local Goverment – MPA”.
Η εμπειρία του κ. Γυπατιδη στη Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι σημαντική και πολυετής αφού έχει διατελέσει Ειδικός Συνεργάτης του Δήμου Οιχαλίας από το 2008 (Δήμο Μελιγαλά) έως και το 2016 και έχοντας συνεργαστεί με τρεις διαφορετικούς Δημάρχους και για 2μιση έτη Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Οιχαλίας. Επίσης έχει απασχοληθεί τα έτη 2017 και 2018 στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Τρίπολης.
Ο Γενικός Γραμματέας συναντήθηκε με την Δήμαρχο την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του 23.3.2020 και συζήτησαν τις ανάγκες και τις προτεραιότητες ώστε να προχωρήσουν άμεσα δράσεις οι οποίες θα ενισχύσουν το έργο της Δημοτικής Αρχής προς όφελος του Δήμου και των δημοτών. Πρώτη προτεραιότητα των θεμάτων ήταν η πανδημία του Κορονοιου και τρόποι που ο Δήμος μπορεί να συμβάλλει για την αντιμετώπιση με προληπτικά μέτρα τόσο του ιού, όσο και το μέλημα για τις ανάγκες των εργαζομένων και των δημοτών του Δήμου μας μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε αυτές τις μέρες.

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για 12.522 οικογένειες και 21.339 ωφελούμενα άτομα

admin2020

Άμεση κινητοποίηση της Π.Ε. Μεσσηνίας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies