Μεσσηνίας

ΔΗΜΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ: ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ

Η χώρα μας και κατά συνέπεια ο Δήμος μας, περνά κρίσιμες και πρωτόγνωρες στιγμές, με εξαιρετικά επικίνδυνες συνθήκες για την υγεία των εργαζομένων και των πολιτών.
Για την προάσπιση της δημόσια υγείας και την πρόληψη – αποφυγή του Κορωνοϊού (SARS – CoV-2) θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι και ειδικά στο να παραμείνουν οι κοινόχρηστοι χώροι καθαροί.
Όλοι οι πολίτες πρέπει να βοηθήσουμε και καλούμε όλους :
1. Να κατεβάζουμε τα απορρίμματα του σπιτιού, αποκλειστικά μόνο το βράδυ.
2. Να τα δένουμε καλά σε σακούλες και τα ρίχνουμε μέσα στους κάδους και όχι έξω από αυτούς.
3. Να μην βγάζουμε έξω κάθε είδους μη χρήσιμα για εμάς αντικείμενα, όπως τραπέζια, καρέκλες, στρώματα ή ηλεκτρικές συσκευές.
4. Να μην αφήνουμε χόρτα, κλαδιά και απορρίμματα ανακαινίσεων ή οικοδομικά υλικά στους κάδους ή στα πεζοδρόμια.

Επιβάλλεται η υπηρεσία καθαριότητας και το προσωπικό της, που δίνει κάθε μέρα τη μάχη, στις σημερινές επιδημικές συνθήκες να ασχοληθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ με την συλλογή των οικιακών απορριμμάτων και για τον επιπλέον λόγο ότι η υπηρεσία καθαριότητας λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό.

Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι, δείχνοντας κατανόηση και αλληλεγγύη για να ξεπεραστεί αυτή η κρίση, προστατεύοντας τη δημόσια ΥΓΕΙΑ, αλλά και τους εργαζόμενους που την υπηρετούν.

Σχετικές αναρτήσεις

Χαμός σήμερα το μεσημέρι Καθαροδευτέρας στην Μπούκα !

admin2020

Το βράδυ της Κυριακής η Μεσσήνη φλεγόταν στον «χορό» των 9 φωτiών & στο γλέντι , στο χορό & στην διασκέδαση

admin2020

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν κατασκευή χαρταετού & Παραδοσιακοί χοροί

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies