ΑχαΐαςΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ Εκδήλωση προς τιμήν των πεσόντων του ολοκαυτώματος των Σελλών

Τη μνήμη των πεσόντων του ολοκαυτώματος των Σελλών την 1η Γενάρη 1944 από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, τίμησαν σήμερα το πρωί ο Δήμος Πατρέων και η Τοπική Κοινότητα Σελλών.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε εκ μέρους της δημοτικής αρχής ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Πρασίνου Μιχάλης Αναστασίου.

 

Στεφάνια κατέθεσαν ο Μιχάλης Αναστασίου, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σελλών Χρήστος Ζησιμόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελλών και ο Πρόεδρος των Καλαβρυτινών Πάτρας «Αγία Λαύρα» Παναγιώτης Φραντζής, εγγονός του εκτελεσθέντα Θεοφάνη Γκοτσόπουλου από τον Μεγάλο Ποντιά, ενώ από τις δημοτικές παρατάξεις παραβρέθηκε ο Γιώργος Ρώρος, επικεφαλής της “Ώρας Πατρών”.

 

Οι εκτελεσθέντες ήταν οι: Γεώργιος Δ. Γιαχός από τα Σελλά, Ιωάννης Μ. Κωστόπουλος από τα Σελλά, Νικόλαος Χαρ. Χριστοδουλόπουλος από τα Σελλά, Θεοφάνης Κ. Γκοτσόπουλος από τον Μεγάλο Ποντιά, Σωτήρης Λεων. Σωτηρίου από τη Ζάχολη Κορινθίας, Βαγγέλης Β. Πανόπουλος από τον Άγιο Νικόλαο Αχαΐας, Ηλίας Δ. Γκολφινόπουλος από την Ζάχολη Κορινθίας, Σπύρος Γ. Μαλεβής από το Λουτράκι Κορινθίας, Βασίλης Ροδόπουλος από τη Ζαχλωρού και Κωνσταντίνος Ν. Μπαστουνάς, από το Αίγιο.

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Το πρόγραμμα “ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ” στο Δήμο Βέλου-Βόχας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies