Λακωνίας

Διήμερο εκδηλώσεων των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Πελοπόννησο στις Καρυές (Αράχωβα) Λακωνίας

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Πελοπόννησο προσκαλούν το λαό και τη νεολαία της περιοχής στις Καρυές (Αράχωβα) Λακωνίας. Μέσα στο πλούσιο φυσικό περιβάλλον του πανέμορφου Πάρνωνα και του γραφικού χωριού, θα εξελιχθούν πλούσιες εκδηλώσεις και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Θα ξεκουραστούμε στην κατασκήνωση (που θα λειτουργήσει στο προαύλιο του σχολείου που η Κοινότητα προσέφερε) θα συζητήσουμε για το μέλλον του Πάρνωνα και τα σχέδια εγκατάστασης ανεμογεννητριών για τα κέρδη των επιχειρηματιών. Θα τιμήσουμε τους δεκάδες ήρωες της Αράχωβας που θυσιάστηκαν τη δεκαετία του ’40 για ένα καλύτερο κόσμο.

Πιο αναλυτικά οι εκδηλώσεις:

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου.
Μουσικοθετρική εκδήλωση με θέμα: «80 χρόνια ΕΛΑΣ. 80 χρόνια από το πρώτο ένοπλο χτύπημα εναντίων των κατακτητών στη Λακωνία. Τιμάμε τους Αραχωβίτες κομμουνιστές και άλλους αγωνιστές της δεκαετίας του ’40».
Λαϊκό γλέντι από τους Σπύρο Κουτσοβασίλη (τραγούδι), Ειρήνη Χριστοφιλάκη (τραγούδι), Δημοσθένη Καραμίχα (μπουζούκι), Γιώργο Σκιαδά (κιθάρα).

Σάββατο 30 Ιουλίου
Συζήτηση με θέμα: «Ο Πάρνωνας κατακλύζεται από ανεμογεννήτριες για τα κέρδη των μονοπωλίων. Η θέση του ΚΚΕ για την ενέργεια και τις ΑΠΕ». Θα έχει τη μορφή σύντομων παρεμβάσεων από στελέχη του ΚΚΕ που θα παρουσιάσουν τις θέσεις του Κόμματος και παρεμβάσεις φορέων που αντιστέκονται στα εγκληματικά σχέδια των μονοπωλίων στην περιοχή.
Ομιλία από το σ. Θέμη Γκιώνη μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι από τους Γιώργο Βούρθη (βιολί), Βασίλη Γκεοργκίεφ (Μπουζούκι), Γιώργο Δέμελλο (τραγούδι- κιθάρα), Νίκο Κόκκορη (κρουστά), Μαρία Λιβανού (Τραγούδι).

Καλαμάτα, 18/7/2022

Σχετικές αναρτήσεις

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

βίντεο Στερέωση βραχωδών πρανών στο Κάστρο Μονεμβασιάς

admin2020

Παρουσία του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού η εκδήλωση της Ελβετικής Πρεσβείας για τον σιδηρόδρομο της Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies