Κορίνθου

Διαβούλευση στο πλαίσιο του νέου Τοπικού Προγράμματος LEADER 2023-2027 Βόρειας Πελοποννήσου της ΟΤΔ ΑΝΒΟΠΕ Α.Ε.

Η ΑΝΒΟΠΕ Α.Ε. σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ , σας προσκαλεί σε ενημερωτική συνάντηση-διαβούλευση, που θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο στο Δημαρχείο, την Τρίτη 30/05/2023 & ώρα 6:00 μ.μ, με αντικείμενο τη διαβούλευση για το σχεδιασμό του νέου Τοπικού Προγράμματος LEADER 2023-2027 Βόρειας Πελοποννήσου, και την ανάπτυξη στρατηγικής τοπικής ανάπτυξης, εστιασμένης στις ανάγκες της περιοχής.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της υπ’ αριθμ. 2545/10.10.2022 Πρόσκλησης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Παρέμβασης Π3-77-4.1 «Στήριξη για Τοπική Ανάπτυξη μέσω του LEADER (ΤΑΠΤοΚ – Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων)» του Στρατηγικού Σχεδίου της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΣΣ ΚΑΠ). για την επόμενη Προγραμματική Περίοδο 2020-2027.
Θα είναι ιδιαίτερη τιμή, η παρουσία και η συμμετοχή σας στην ανωτέρω εκδήλωση.

Σχετικές αναρτήσεις

Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής 2026 έχει ξεκινήσει!

admin2020

Εγκρίσεις προσωρινών αναδόχων για έργα 3,3 εκατ. ευρώ στην Π.Ε. Κορινθίας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

ΛΟΥΤΡΑΚΙ 24 ΜΑΐΟΥ 1940: Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies