Μεσσηνίας

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Διαδικτυακή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τις προτάσεις που κατέθεσαν οι Δήμοι, για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, με τον Πρωθυπουργό να κάνει λόγο για μια συλλογική προσπάθεια όλων των Ελλήνων, να πραγματοποιήσουν έργα με αναπτυξιακό πρόσημο, μέσα από τα οποία θα αναστοχαστούμε την ιστορία μας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη στήριξη της Κυβέρνησης προς τους Ο.Τ.Α. μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκου, του Υφυπουργού Εσωτερικών Θεόδωρου Λιβάνιου, του Προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Τρικκαίων Δημητρίου Παπαστεργίου, της Προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 21» Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, ενώ συμμετείχαν και Δήμαρχοι από άλλες ιστορικές περιοχές της Ελλάδας.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

Αναγγελίας θυελλωδών ανέμων της ΕΜΥ

admin2020

Τροχαία ατύχημα τώρα Μεσσήνη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies