Μεσσηνίας

Διαμαρτυρία αγροτών με μηχανοκίνητη πορεία με Τρακτέρ στην Καλαμάτα και στην ΠΕ Μεσσηνίας – Βίντεο

Σήμερα οι αγρότες του Νομού Μεσσηνίας και των Αγροτικών συλλόγων Μεσσήνης και Χανδρινού πραγματοποίησαν δυναμική μηχανοκίνητη πορεία με τα τρακτέρ και τα αγροτικά τους αυτοκίνητα στην Καλαμάτα υλοποιώντας τις αποφάσεις της Πανελλαδικής Σύσκεψης των Μπλόκων.


Στην κεντρική πλατεία ήταν διαμαρτυρόμενοι αγρότες και εκπρόσωποι σωματείων, υπο τους ήχους μουσικής, ενώ λίγη ώρα αργότερα κατέβηκαν αγροτικά μηχανήματα τρακτέρ διαμαρτυρόμενοι για την ακρίβεια και δήλωσαν πως «θέλουμε να ζούμε και όχι απλά να επιβιώνουμε».

Στη συνέχεια ξεκίνησαν για διαμαρτυρία την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας όπου απέκλεισαν το δρόμο μπροστά από την περιφέρεια ζήτησαν από τον αντιπεριφερειάρχη να κατέβει κάτω.

Με αγροτικό έφεραν κούρβουλα από σταφίδες που είχαν κόψει και τα απέθεσαν μπροστά στα σκαλιά της περιφέρειας

Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Βασίλης Καπέλιος Μαζί με θεσμικό Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα, Στάθη Αναστασόπουλου, οι αγρότες διαμαρτυρήθηκαν για την ακρίβεια για τη ΔΕΗ που κόβει το ρεύμα και δεν μπορούν να καλλιεργήσουν για τη σταφίδα για την ακρίβεια στα λιπάσματα σπόρους πετρέλαια και στη συνέχεια τους παρέδωσαν το ομόφωνο ψήφισμα της Πανελλαδικής Σύσκεψης των Μπλόκων και ζήτησαν να πραγματοποιηθεί ένα περιφερειακό συμβούλιο με τα προβλήματα των αγροτών και να τους καλέσουν

Και έδωσαν έδωσαν το μήνυμα ότι οι κινητοποιήσεις θα είναι δυναμικές

Σχετικές αναρτήσεις

Ευχαριστήριο μήνυμα προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου από το Ειδικό Σχολείο Μαντινείας

admin2020

Στις 7 Μαΐου στο Φίλια Οιχαλίας η 3η Ποδηλατομαγιά Άνω Μεσσηνίας

admin2020

Μητροπολίτης Μεσσηνίας για ομόφυλα ζευγάρια: «Η εκκλησία δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχθεί»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies