ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΑΜΙΑΣ Απόρριψη του αιτήματος του Δ. Κουφοντίνα για μεταγωγή

Απέρριψε το Δικαστικό Συμβούλιο Λαμίας την αίτηση του Δημήτρη Κουφοντίνα για ακύρωση της μεταγωγής του στις φυλακές Δομοκού και για μεταγωγή του στις φύλακες Κορυδαλλού με ακύρωση σχετικής απόφασης της γγ Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου.

 

Οι δικαστές, σύμφωνα με πληροφορίες, αποδέχονται την εισαγγελική εισήγηση που ήταν απορριπτική και στα δύο σκέλη του αιτήματος του Δ. Κουφοντίνα.

 

Κατά την εισαγγελέα Λαμίας, έπρεπε να απορριφθεί «ως απαράδεκτο» το αίτημα για ακύρωση της μεταγωγής στον Δομοκό, ενώ όσον αφορά το δεύτερο αίτημα περί ακύρωσης της απόφασης της Σ. Νικολάου θα έπρεπε να κηρύξει το δικαστήριο εαυτόν αναρμόδιο καθώς η εν λόγω απόφαση αποτελεί ατομική διοικητική πράξη με αρμόδια να την κρίνουν τα Διοικητικά Δικαστήρια.

 

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Σχετικές αναρτήσεις

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΜΟΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies