ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚοινωνικά

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ Με καταθέσεις συνεχίστηκε η δίκη του Μπ. Αναγνωστόπουλου

Συνεχίστηκε την Πέμπτη η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς και του μικρού σκυλιού τους, τον Μάη του 2021 στα Γλυκά Νερά.

Κατάθεση έδωσε η σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Ελ. Μυλωνοπούλου η οποία αναφέρθηκε στον κατηγορούμενο περιγράφοντάς τον ως έναν άνθρωπο «χειριστικό», τον οποίο σκόπευε να αφήσει η Καρολάιν παίρνοντας μαζί και το μωρό τους, όπως της είχε εκμυστηρευθεί από την πρώτη συνεδρία. Για τη συμπεριφορά του κατηγορούμενου είπε ότι ήταν «άκρως ελεγκτική», ότι η άτυχη 20χρονη κοπέλα «δεν καταλάβαινε τον εαυτό της, ο κατηγορούμενος την έκανε να αισθάνεται ενοχές. Η μητέρα της, της έστελνε χρήματα και τα έπαιρνε εκείνος, δεν είχε ούτε πέντε ευρώ πάνω της. Δεν μπορούσε να μετακινηθεί, όλα γίνονταν με ταξί φίλου του κατηγορουμένου» και «ο φόβος ήταν πάντα έντονος στο θύμα».

Σχετικά με τη δολοφονία επεσήμανε ότι ο κατηγορούμενος δεν είχε συναίσθημα, λέγοντας ότι «τη σκότωσε στον ύπνο της. Ψυχορραγούσε στα χέρια του. Είχε κακοποιητική συμπεριφορά και στο παιδί που τοποθέτησε δίπλα στο νεκρό σώμα της μάνας». Πρόσθεσε επίσης ότι «όταν έχουμε ένα χειριστικό άτομο που το απειλούν ότι θα φύγουν, νιώθει ότι χάνει αυτό που θεωρεί κτήμα του και μπορεί να γίνει επικίνδυνο». Ανέφερε ότι δέχτηκε απειλές κατά της ζωής της απ’ την πλευρά του Αναγνωστόπουλου, αφότου κατέθεσε για πρώτη φορά στις αρχές για όσα γνώριζε για το ζευγάρι. Η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ενώ αρχικά είχε αποδεχθεί την κατάθεση της Ελ. Μυλωνοπούλου μετά υπέβαλε ένσταση με το αιτιολογικό ότι «δεν έχει τα απαραίτητα επαγγελματικά κριτήρια».

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Μάη.

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies