Μεσσηνίας

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΝ – ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ!!!

ΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΝ

12 Νοεμβρίου 2019 – 12 Νοεμβρίου 2021

Σήμερα, στα δεύτερα γενέθλια της επιχείρησής μας συστηνόμαστε ξανά, όπως και πέρυσι, ώστε να επαναπροσδιορίσουμε την ταυτότητά μας και την ταυτότητα των εργασιών των οποίων καταπιανόμαστε, εκπροσωπούμε και μας εκπροσωπούν.

Η επιχείρησή μας -μέσω της τέχνης- έχει σκοπό να μετατρέψει την αγάπη μας για την πολυπραγμοσύνη, τον συνδυασμό των όποιων δεξιοτήτων μας, την ανάγκη μας για πραγματική επικοινωνία σε καλλιτεχνικό αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο και την μετουσίωση όλων των παραπάνω σε «ενέργεια».

Θεωρούμε πως είναι συνεπές να συνεχίσουμε στην γραμμή που από την αρχή χαράξαμε με επίκεντρο την λέξη «εξερεύνηση». Ένας ζωντανός οργανισμός οφείλει την αέναη αναζήτηση και εξέλιξη των δυνατοτήτων του, ώστε όχι απλώς να υπάρχει, αλλά και να έχει λόγο ύπαρξης.

Αυτό λοιπόν σημαίνει πως στα δυο αυτά χρόνια μέσα από τις εργασίες μας στον τομέα των εκδόσεων, των καλλιτεχνικών παραγωγών και δράσεων ανακαλύψαμε νέες δυνατότητες και επιβεβαιώσαμε, για άλλη μια φορά, την αγάπη μας για όλες αυτές τις μορφές έκφρασης.

Η διάθεση εφαρμογής ενός απόλυτα ξεκάθαρου επαγγελματικού πλαισίου μαζί με την τόση αγάπη και την εμπιστοσύνη σας, η ζύμωση και η πορεία προς την ωρίμαση όλων των ενεργειών μας, στο σύνολό τους, μοιάζει να βρίσκεται σε επίπεδα που χρήζουν της ιδιαίτερης προσοχής μας για μια συνεπή συνέχεια σε σχέση με τα οράματά μας. Οι ρυθμοί και οι ανεξάντλητες δυνατότητες αναπτύσσονται με γεωμετρική πρόοδο. Η διαπίστωση αυτή μας επιβάλλει να μετράμε ακόμη περισσότερο το κάθε μας βήμα με γνώμονα τη σύνεση ως προς τη διαχείριση του κάθε έργου μας ξεχωριστά. Με τον τρόπο αυτό πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε με ειλικρίνεια απέναντι στους συνεργάτες και τους εν δυνάμει συνεργάτες μας, μένοντας απόλυτα εστιασμένοι σε ό,τι αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας.

Για να διατηρήσουμε την ποιότητα και της εργασίας μας και των συνεργασιών μας, βάσει των δυνατοτήτων μας πάντα, αποφασίσαμε κατά διαστήματα να «παγώνουμε» κάποιους από τους τομείς της επιχείρησής μας όταν κάποιος άλλος αναπτύσσει το διάστημα εκείνο μεγαλύτερη δυναμική. Για να δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό, θα στεκόμαστε μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι μας, γιατί η καρδιά και το μυαλό μας ταξιδεύουν με χιλιόμετρα, κάτι που χρειάζεται έλεγχο και επαγγελματισμό.

Στη φάση αυτή λοιπόν το στάδιο προπαραγωγής της μεγάλου μήκους ταινίας «ΤΥΦΛΗ ΠΙΣΤΗ» της οποίας έχουμε αναλάβει την παραγωγή, χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και αφοσίωσης μιας και οι εξελίξεις προς την υλοποίησής της τρέχουν αναπάντεχα θετικά! Παράλληλα, τα καλλιτεχνικά δρώμενα, εκθέσεις και θεματικά φεστιβάλ είναι ήδη υπό εξέλιξη.

Για τους παραπάνω λόγους «παγώνουμε» τις εκδόσεις για νέες συνεργασίες με συγγραφείς ώστε, όταν επανέλθουμε να είμαστε εκεί για όλους, αφιερώνοντας με όλες μας τις δυνάμεις τον χρόνο και την προσήλωση στο έργο του αρμόζει στον κάθε συγγραφέα.

Οι εκδόσεις θα προχωρήσουν μόνο για τα έργα της Χριστίνας Τζιάλλα, που είναι αυτοεκδόσεις της Καλλίεργον. Θα ακολουθήσουν σχετικές ενημερώσεις με την εξέλιξη των παλαιότερων έργων της και την έκδοση των δύο καινούργιων της, όπως και με την σειρά των e-books.

Τα διαστήματα «σιωπής» άλλωστε -όπου είναι απαραίτητο- είναι μονάχα στιγμές παρατήρησης, εσωτερικής εξέλιξης, ανασύνταξης και επαναπρογραμματισμού για την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη όλων όσων προγραμματίζουμε μέσα από την ιστοσελίδα μας Kalliergon.com

Ευχαριστούμε ολόψυχα, όλους τους απανταχού καλλιεργάτες, τους φίλους, τους υποστηρικτές και τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για τη μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη που εισπράττουμε δύο χρόνια τώρα! Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έως ένα μεγάλο βαθμό έχουμε ανταποδώσει αυτό το συναίσθημα και ευελπιστούμε να καταφέρουμε στο μέλλον να στηρίξουμε κι εμείς με τη σειρά μας όλους εσάς που είστε στο πλευρό μας, μας στηρίξατε και συνεχίζετε να μας στηρίζετε!

Με τα πόδια μας γερά στη γη και το βλέμμα στο διηνεκές ας συνεχίσουμε να προχωράμε, απολαμβάνοντας ΜΑΖΙ την ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΝ διαδρομή μας!

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΥΛΛΟΓΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies