Μεσσηνίας

ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST COVID -19 ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Ξεκινάει από την ερχόμενη εβδομάδα η διαδικασία των δωρεάν τεστ ταχείας διάγνωσης (rapid test) Κορονοϊού, που θα διενεργήσουν κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με το Δήμο Πύλου-Νέστορος, σε όσους δημότες επιθυμούν να υποβληθούν σε έλεγχο.

Στο πλαίσιο των ελέγχων για τον Covid -19, οι μονάδες του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στα Δημοτικά Καταστήματα Πύλου, Χώρας, Κορώνης, Μεθώνης, Βλαχόπουλου και Χανδρινού για τη δειγματοληψία, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα:
Δευτέρα 7/12 9 π.μ. Βλαχόπουλο
11 π.μ. Χώρα
Τρίτη 8/12 9 π.μ. Χανδρινός
11 π.μ. Πύλος
Πέμπτη 10/12 9 π.μ. Μεθώνη
11 π.μ. Κορώνη

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δημοτικό Κατάστημα της περιοχής όπου διαμένουν, ενώ σχετικές ανακοινώσεις θα αναρτώνται και στην ιστοσελίδα του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για 12.522 οικογένειες και 21.339 ωφελούμενα άτομα

admin2020

Άμεση κινητοποίηση της Π.Ε. Μεσσηνίας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies