Μεσσηνίας

Εγγειοβελτιωτικά στην Τριφυλία επισκέφθηκε ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης

Εγγειοβελτιωτικά έργα στην περιοχή της Τριφυλίας, στην Π.Ε. Μεσσηνίας, επισκέφθηκε την προηγούμενη Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου ο αρμόδιος για τον τομέα αυτό αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Νίκωνας Τζινιέρης.

Ο αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από τον προϊστάμενο της ΔΑΟΚ Τριφυλίας Αντώνη Παρασκευόπουλο για την πορεία των έργων, τα προβλήματα που προκύπτουν και την προοπτική επίλυσής τους, και στην συνέχεια -συνοδευόμενος και από τον προϊστάμενο της ΔΑΟΚ- μετέβη στο φράγμα του Φιλιατρινού όπου παρουσία του προέδρου της Τ.Κ. Χριαστιανουπόλεως έγινε αυτοψία και ενημέρωση για τα χαρακτηριστικά και τις προοπτικές του.

Ακολούθησε επίσκεψη στα Γραφεία της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής των Κρατικών Γεωτρήσεων Φιλιατρών – Εξοχικού όπου έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο και τον γραμματέα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Επίσης επισκέφθηκε μερικές από τις κρατικές γεωτρήσεις -και αυτές που λειτουργούν και αυτές που δεν λειτουργούν- όπου είχε ενημέρωση για την αποκατάσταση των ζημιών.

Τέλος, ο Ν. Τζινιέρης μετέβη στον χείμαρρο Λαγκουβάρδου, όπως και στην περιοχή όπου προτείνεται η κατασκευή φράγματος.

Σχετικές αναρτήσεις

Παρουσίαση βιβλίου “Φλόγες στα κύματα” | Κατερίνα Γυφτάκη

admin2020

17ος Μαραθώνιος Μεσσήνης: ο ΣΑΜ οργάνωσε και…έτρεξε!

admin2020

Να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο για το “Δικαστικό Χάρτη”

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies