ΚοινωνικάΜεσσηνίας

Εισηγήσεις για παράταση στα τέλη κυκλοφορίας

Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης δέχεται εισηγήσεις και εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην παράταση καταβολής των τελών κυκλοφορίας έως το τέλος Φεβρουαρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr. Αντί δηλαδή οι ιδιοκτήτες των ΙΧ να πληρώσουν τα τέλη στις 31 Δεκεμβρίου να έχουν τη δυνατότητα να τα εξοφλήσουν δύο μήνες αργότερα, λόγω και των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας του δεύτερου lockdown, το οποίο έχει πλήξει οικονομικά αρκετά νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι πέρσι το υπουργείο Οικονομικών, θέλοντας να διευκολύνει τους πολίτες και να δώσει σε όλους τη δυνατότητα να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, είχε δώσει παράταση 15 ημερών για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, έως την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020.

Σχετικές αναρτήσεις

Παρουσίαση του DMMO Visit Peloponnese παρουσία της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη στην Τρίπολη

admin2020

Από την Πύλο στην κορυφή του κόσμου: Ο Στάθης Οικονομίδης κάνει περήφανο τον τόπο μας!

admin2020

Ενημέρωση των ελαιοκαλλιεργητών για την έναρξη του Προγράμματος Δακοκτονίας, έτους 2026

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies