Κοινωνικά

«Εκανε φασαρία και του έβαλα μονωτική, το βρήκα νεκρό» – Η ομολογία του δράστη

Το αγοράκι και η αδερφούλα του είχαν ζήσει τη φρίκη στα χέρια της μητέρας τους και του Πολωνού συντρόφου της. Κακοποιούνταν, έτρωγαν ξύλο και έμεναν νηστικά, το κοριτσάκι γλίτωσε γιατί πήγε σε ανάδοχη οικογένεια ενώ το αγοράκι δολοφονήθηκε με τα οστά του να περιφέρονται

Σοκάρει η δολοφονία του 7χρονου αγοριού από τη μητέρα του και τον Πολωνό σύντροφό της στην Κυψέλη, με τις λεπτομέρειες του εγκλήματος να ανατριχιάζουν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Reader, το αγοράκι και η αδερφή του ζούσαν εφιαλτικές στιγμές.

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία στην Κυψέλη: Επνιξαν το 7χρονο αγοράκι με μονωτική ταινία και έκρυβαν 5 χρόνια τα οστά του

Η μητέρα του και ο Πολωνός σύντροφός της (οικοδόμος στο επάγγελμα) τα κακοποιούσαν, τα χτυπούσαν συνεχώς, τα έβαζαν τιμωρία να στέκονται όρθια ενώ υπήρχαν και φορές που τα παιδιά έμεναν χωρίς φαγητό. Επειτα από έρευνα της εισαγγελίας ανηλίκων το κοριτσάκι πήγε σε ανάδοχη οικογένεια ενώ το αγοράκι δεν πρόλαβε γιατί το δολοφόνησαν και κρατούσαν τα οστά του για πολλά χρόνια σε εργαλειοθήκη στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Ο Πολωνός δράστης, που ομολόγησε τη δολοφονία του αγοριού, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς τι προηγήθηκε του μαρτυρικού θανάτου του παιδιού. «Έβαλα το παιδί σε τιμωρία επειδή φώναζε και δεν σταματούσε. Κάτι έπρεπε να κάνω για να σταματήσει, έτσι έβαλα την μονωτική ταινία στο στόμα. Όταν πήγα αργότερα να δω πως είναι, το βρήκα νεκρό». Το ζευγάρι κρατούσε τα οστά του παιδιού αρχικά στην εργαλειοθήκη στο μπαλκόνι ενώ όταν μετακόμισαν σε νέο διαμέρισμα στην Κυψέλη, είχαν τα οστά του σε έναν καναπέ στο μπαλκόνι.

Το χρονικό πριν από τη φρικιαστική δολοφονία στην Κυψέλη και η φρίκη
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Reader, το κουβάρι της υπόθεσης της άγριας δολοφονίας του αγοριού άρχισε να ξετυλίγεται πριν από λίγες μέρες, όταν στην Ασφάλεια έφτασαν πληροφορίες ότι η αδερφή του παιδιού βρίσκεται σε ανάδοχη οικογένεια και το αγοράκι αγνοείται.

Η Ελληνίδα μητέρα ήταν παντρεμένη με έναν Πολωνό, με τον οποίο είχαν αποκτήσει δύο παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Οι δυο τους, όμως, πήραν διαζύγιο και ο Πολωνός έφυγε στη χώρα του με τη μητέρα να κρατά τα παιδιά και να κάνει νέα σχέση με έναν, επίσης, Πολωνό. Η μητέρα και ο νέος της σύντροφος κακοποιούσαν τα παιδιά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Reader, και το 2018 παρενέβη η Εισαγγελία και το κοριτσάκι δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια. Το αγοράκι αγνοούνταν αλλά είχε ήδη δολοφονηθεί. Η μητέρα υποστήριζε όλα αυτά τα χρόνια ότι το αγοράκι το είχε μαζί του στην Πολωνία ο πατέρας του, κάτι που δεν ίσχυε και κάτι που δεν πίστεψαν ποτέ οι αστυνομικοί. Ετσι, μπήκαν στο σπίτι του ζευγαριού και εντόπισαν τα οστά του παιδιού στον καναπέ του μπαλκονιού.

Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, έφτασαν στην Ασφάλεια πληροφορίες ότι το αγοράκι πιθανότατα είχε δολοφονηθεί.

Σχετικές αναρτήσεις

Μητροπολίτης Μεσσηνίας για ομόφυλα ζευγάρια: «Η εκκλησία δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχθεί»

admin2020

Καταρρέουν οι μύθοι για τις ΑΠΕ. Χτύπησε κόκκινο η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ.

admin2020

ΤΕΤΑΡΤΗ 1Η ΜΑΗ –ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies