Κορίνθου

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑ 2020

Ο ΑντιπεριφερειάρχηςΠ.Ε. Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής παρευρέθηκε χθες Κυριακή 11 Οκτωβρίου στο Χιλιομόδι Κορινθίας, στη δοξολογία επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στη μνήμητουήρωατης επανάστασης του 1821, Νικήτα Σταματελόπουλουή«Νικηταρά» Τουρκοφάγο.

Παρόντες ήταν οι υπουργοί Χρίστος Δήμας, Νικόλαος Ταγαράς, Μαριλένα Σούκουλη και Γεώργιος Ψυχογιός. Ακόμα ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλης Νανόπουλος, ο πρόεδρος ΤΚ Ι. Κανέλλος, ο Αντιδήμαρχος Δ. Μπίτζιος και ο Αν. Διοικητής Αστυνομίας κ. Ι. Τσιμπρής καθώς και εκπρόσωπος του Ελληνικού Στρατού.

Σε δηλώσεις του ο κ. Γκιολής ανέφερε χαρακτηριστικά πως «τιμήσαμε σήμερα τον ΉΡΩΑ της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 Νικήτα Σταματελόπουλο η ΝΙΚΗΤΑΡΑ! Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα και δεν πρέπει να ξεχνάμε!»

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

admin2020

Εκλογές και σύσταση σε σώμα του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σ. Π. Α. Μ. Α. Ν. Κ.

admin2020

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies